Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

Left 4 Dead 2 / Odhalujeme poslední 2 kampaně

Po zveřejnění Scavenge módu hry do multiplayeru L4D2 se dozvídáme, do jakého prostředí nás zavedou poslední dvě ohlášené kampaně. Nic přesnějšího kromě filmových posterů sice zatím nemáme, ale i to dává tušit, jaká bude v těchto kampaních panovat atmosféra. Pěkně ponurá.

Dead Center
bude bezesporu atraktivní především svým připodobněním ke kultovnímu obchoďáku z hororu Úsvit mrtvých (1978). Na této mapě také pracují amatérští nadšencip pro první díl. Pamatujete na Crossroads Mall (a Darth Brush's verze)?



Hard Rain přinese změnu počasí, kterou umožňuje nový AI Directoru 2.0. Trvalý déšť ponurou atmosféru zničeného města umocní svojí podobností s přírodní katastrofou jménem hurikán Katrina. Připravte si minimálně dva deštníky. Jeden na kapky vody a druhý na krvavé cákance.



Po kampaních The Parish, Swamp Fever a Dark Carnival máme kompletní seznam 5-ti zbrusu nových kampaní. Přestože se někteří na druhý díl zombie apokalypsy dívají skrze prsty a nemohou Valve přijít na jméno, já jsem o jejích kvalitách již přesvědčený. A když jsem se rozhodoval, za co utratím svých posledních 35 Euro, předobjednávka L4D 2 byla jasná volba.

Komentáře

  1. Jop, už se těším na steam release. Taky jsem si L4D2 předobjednal, takže v den vydání dema a plné verze s tebou počítám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Objednal jsem four pack, 10 euro uspora a moc se tesim :D

    OdpovědětVymazat
  3. S tím four packem je škoda, že jsem se s někým nedomluvil, buď na DH nebo přes Steam skupinu L4D-Czech. Ale tak co, třeba u Left 4 Dead 3 příští rok :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ačkoliv mě překvapilo tak brzké vydání dvojky, teď už chápu, proč se tak zjevně stalo. Nový obsah je totiž tak zásadní, že by jen těžko šel přidat do jedničky jako update/DLC. To platí hlavně pro systém Director...

    Jinak ten nový mod Scanvange vypadá sakra dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Torham: A představ si, že někteří si myslí, že ten obsah co bude ve dvojce by měl být už dávno zdarma formou DLC pro jedničku! Podle nich by tedy vývojáři už neměli dělat další hry a všechno by měli cpát zdarma do DLC :-D To nepochopíš.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku