Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

Left 4 Dead 2 přinese nový Scavenge mód

Blížící se vydání Left 4 Dead 2 je netrpělivě očekávanou záležitostí a poslední hádanka do skládačky jejího obsahu byla prozrazena. Čtvrtým herním módem (po Singlu, Versus a Survivor) bude Scavenge, který opět proti sobě postaví čtyři Přeživší a čtyři Boss Infikované. Tento mód se nese v duchu výzvy. Přeživší mají za úkol sbírat kanystry s benzínem a lifrovat je do generátoru. Kanystrů má být po levelu pohozeno hned šestnáct a za každý úspěšně vyprázdněný dostanou časovou bonifikaci. Oproti tomu Infikovaní musí jejich snažení sabotovat. To mohou hned třemi způsoby. Buď je zlikvidují, zničí jim kanystry nebo je prostě budou tak dlouho otravovat, až jim vyprší časový limit. Přeživší získají po bodu za každý přečerpaný kanystr a další bonifikaci za dosažený čas. Dalo by se tedy říci, že se jedná o Survivor mód mixnutý Versusem a okořeněný pálivými kanystry s benzínem. Podle vyjádření Valve má jít o zběsilou akci od začátku až do konce. Nemáme důvod nevěřit. Potěšující je, že hned od začátku bude Scavenge mód dostupný ve všech kampaních a nebude se tak opakovat fiasko s Versus módem v první hře.


Pro zopakování. Left 4 Dead 2 nabídne 5 zbrusu nových kampaní, nové Boss Infected (Spitter, Jockey, Charger) a common infected, modifikovatelné zbraně, melee zbraně na boj tváří v tvář, měnící se počasí a novou verzi AI Director 2.0, která bude měnit některé části levelu zcela náhodně. Zombie apokalypsa ve své druhé verzi vychází 18. listopadu 2009.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku