Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Investujte do Orange Boxu



V právě probíhající víkendové akci máte možnost pořídit za velmi slušný peníz (9,99€) to nejlepší, co se na herním trhu kdy objevilo - THE ORANGE BOX.
Kompilace her ze série Half-Life, nejlepší FPS akce všech dob (Half-Life 2, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life: Lost Coast), dále v balíčku naleznete Portal - neobvyklou herní hříčku, která nenásilně a zábavně potrápí vaše mozečky a ukáže, jak si dovedete poradit s Gravity gunem a na závěr zde máme nekorunovaného krále mezi multiplayerovými střílečkami Team Fortress 2.





Všechny hry běží na enginu Source, který už má nějaký ten pátek za sebou, avšak jeho vizáž je stále atraktivní, jak pro hráče, tak i pro vývojáře - skvělým příkladem může být zbrusu nová hra Zeno Clash, která ještě ani nestačila vychladnout na virtuálních regálech. Podrobné, exkluzivní dojmy z tohoto netradičního herního počinu od chilského ACE Teamu můžete načerpat zde, na blogu.

Koupě "oranžové krabičky" se dozajista vyplatí už jenom kvůli Team Fortress 2 - neustále se vyvíjející a tvůrci opečovávanou hrou, která je dokonalou směsicí taktiky, napětí a také humoru.

Komentáře

  1. Řekl bych, že tohle je nejvýhodnější sleva za celou dobu, co používám Steam. Já jsem se to dozvěděl až potom, co mě začali kamarádi prosit, abych jim to koupil, protože nemají PayPal ani KK. :) Nakonec jsem to takhle koupil dvěma lidem.

    OdpovědětVymazat
  2. Na G2Play mají The Orange Box za 278Kč nebo na na AJ mutaci stránky za 8.49EUR (230Kč)- pokud bys náhodou ještě chtěl pro někoho nakupovat. Ale na vlastní nebezpečí - samotný prodej, předávání klíče,aktivace samotné hry probíhá bez problémů (sám jsem tam koupil L4D) - otázkou zůstává "legálnost" počínání firmy. Asi si ji daří, protože rozšiřuje nabídku a má již také oblíbené víkendové a jiné akce. Více info se dozvíš, když klikneš na britskou vlajku na stránce G2Play v levém dolním rohu - na české mutaci, nejsou aktuální informace

    OdpovědětVymazat
  3. Orange Box byla moje nejlepší koupě i v době, kdy krabicovka stála 999 Kč. 4 špičkový hry + Lost Coast jako takový bonůsek. Už jenom TF2 za ty peníze stojí.

    Jinak s těma Steam klíčema se roztrhl pytel. Náhodně jsem narazil na další, tentokrát čistě český e-shop: http://www.steamkey.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku