Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VÝSLEDEK ANKETY / Zafinancovali byste vývoj hry?

Před nějakou dobou jsem se ptal, jestli byste zafinancovali vývoj hry? Odpovědi jsou poměrně pořekvapivé (na českého hráče). O financování her by uvažovalo 47% z vás. Do tohoto riskantního byznysu by z vás nikdy nešlo 29% a pěkných 12% by vývoj hry zafinancovalo klidně i větším obnosem než je 50$.


Díky za hlasy!

Pokud na svých kladných odpovědích trváte, možnost zafinancovat hru máte již dnes. Interstellar Marines jsou toho zdárným příkladem. Do této hry hráči celosvětově zainvestovali zatím 16 000$. Mezi ně patřím i já se svými 55$. Pokud se chcete o této nezávislé AAA sci-fi střílečce dozvědět víc, mrkněte na moje obsáhlé preview. IM je plánována jako trilogie, jejíž kompletní dokončení se odhaduje na rok 2013. Nicméně během této doby se dočkáme několika prvních hratelných ukázek a prvních kapitol.

Již tyto Vánoce bychom se měli dočkat hratelné ukázky s názvem Bullseye, která nám umožní vyzkoušet si na virtuální střelnici práci se zbraněmi.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku