Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Oddworld a Audiosurf - klasika se střetla s ultramodernou



Tento víkend jsou na Steamu v akci hned tři hry. Dvě z nich patří dnes již ke kultovním kouskům a při vyslovení části jejich názvu ''Oddworld'' se nejdnomu hráči orosí bulvy nostalgickou slzou. Takže jestli ještě nemáte Abeho na poličce či v digitální podobně z GOG.com, pak neváhejte a oba díly z této úchvatné série si pořiďte. Oddworld: Abe's Oddysee vychází na slušných 3,39 Euro (85 Kč) a stejně tak koštuje i jeho mladší bratříček Oddworld: Abe's Exoddus. Pokud by jste chtěli obě hry pohromadě, pak je kupte jako Oddworld Pack za 5,09 Euro (130 Kč) a ušetříte oproti nákupu jednotlivě. Podaří se vám zachránit všechny své kamarády Mudokony a přežít tak chystající se genocidu vašeho druhu?




Třetí slevněnou hrou pro tento weekend je AudioSurf za parádních 4,99 Euro (125 Kč). Kdo tuhle vizuálně bombastickou hříčku nezná (demo zde), pak ať zbystří. V této částečně logické hře se hraje především na vaše reflexi a jakýs takýs hudební talent. Respektive vaše sluchové dovednosti. Vše se kloubí v jeden celek. Princip je až překvapivě jednoduchý. A v jednoduchosti je síla. Vyberete si libovolný song z vaší kolekce mptrojek a necháte se unášet na jeho vlnách. Doslova ''surfujete na vlnách hudby''. Každý song generuje odlišnou trať a vaším úkolem je sbírat barevné cihličky a skládat z nich propojené bloky. Máte k dispozici několik obtížností a několik druhů závodních pohybovadel. Každý mód hry nese jinou výzvu a jiný styl jízdy. Úspěchy jsou zaznamenávány na internet a můžete sledovat jak si vedete v rámci celosvětové hitparády. Zábava je to až překvapivě dokonalá. Posloucháte vaše oblíbené skladby a kocháte se audiovizuálním ohňostrojem barev a zvukových efektů.
NOVINKA! V rámci této slevy připravili tvůrci The Websurf Update, který do hry přidává novou komunitní stránku se všemi vašimi statistikami, achievementy a úspěchy. Stačí se mrknout na www.audio-surf.com a hned víte, kdo je před vámi.

Pozor! Víkendová akce trvá jen do pondělí 5.10.2009

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku