Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Hitman Collection - nejlevnější nájemný vrah na světě



Hitman je bezesporu nejznámějším nájemným vrahem v počítačových hrách. Vše začalo v roce 2000, kdy světlo světa spatřil Hitman: Codename 47, který doslova šokoval herní veřejnost svým volnomyšlenkářským způsobem procházení misí a precizním fyzikálním modelem. Linearita zde byla odsunuta na druhou kolej a hráč tak měl ruce volné. Navíc promakaný stealth způsob hry představoval obrovský posun vpřed. Nájemný vrah si totiž nemůže dovolit jen tak hala bala vběhnout do baráku plného bodyguardů a kosit všechno, co mu stojí v cestě. Chce to použít mozek. Bez plánování se totiž v Hitmanovi příliš daleko nedostanete. První díl byl opravdu hardcore záležitosí a neznám příliš lidí, kteří se mohou chlubit jeho dohráním. I já patřím mezi ně.

O 2 roky později vyšel Hitman 2 známý také pod názvem Silent Assassin. Ten svému rodiči nedělal ostudu a pokračoval v jeho šlépějích. Dokonce podle některých svého otce překonával v mnoha ohledech. V roce 2004 vyšel Hitman: Contracts, který už s jazykem na vestě nedokázal stoprocentně přesvědčit o koupi, přesto je fanoušky brán jako plnohodnotný kousek. Dostáváme se k zatím poslednímu dílu s přízviskem Blood Money (2006). Krvavé peníze (demo)přinesly konečně vylepšený grafický kabátek a v neposlední řadě skvělé mise okořeněné drsnou atmosférou bez servítek. Pokud tedy máte chuť zopakovat si vraždění v kůži člověka nejpovolanějšího, pak je zde Hitman Collection obsahující to nejlepší, čili Codename 47, Silen Assassin a Blood Money za nekrvavé peníze 9,99 Euro (ušetříte 5 Euro oproti nákupu jednotlivě a 15 Euro oproti nákupu mimo akci).

Akce platí jen do pondělí 12. října 2009!

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku