Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

Team Fortress 2 / 10.třída - hodní žáci



Team Fortress 2 jsou na našem blogu jako doma, takže nemyslím, že je nutné tuto multiplayerovou stálici na herním nebi sáhodlouze představovat, jen ve zkratce:
Je známo, že v této hře mezi sebou soupeří dva týmy (červení a modří) a hráči si mohou vybrat z celkem 9 tříd (postav) se kterými se pustí do boje. Genialita hry spočívá skoro v dokonalém vybalancování vlastností jednotlivých herních tříd. Úspěch a porážku soupeře zajistí jedině dokonalá souhra celého týmu, ve kterém by se měly nacházet všechny herní třídy od Scouta po Spye.

Fanouškovská základna Team Fortress 2 je obrovská a každý update, každá herní změna, je podrobována přepečlivému zkoumání - na oficiálních fórech se vedou rozsáhlé diskuze, padají různé pozměňovací návrhy a připomínky. Sami vývojáři z Valve přiznávají, že fóra čtou velmi pečlivě a snaží se svou hru vyladit podle přání hráčů do co možná nejlepší podoby.
A právě při pročítání oficiálního fóra jsem narazil na neskutečně propracovaný návrh opravdu hardcore fanouška, který vymyslel novou 10.herní třídu se všemi jejími charakteristikami. Dokonce načrtnul možný vzhled.



Nová třída by se měla jmenovat Officer ( já jsem si ji soukromě pojmenoval "buzer dědek"). K jeho zbraním patří lehký samopal (Sniperovo sekundární zbraň) a automatická pistole Luger. "Oficírovo" síla by spočívala především v dávání rozkazů jednotlivým spoluhráčům, kterým by se tímto dočasně zvyšovala jejich schopnost. Samotné dávání rozkazů by probíhalo přímo ukázkovým způsobem: Officer naběhne, všechny profackuje a tím tým (jednotlivce) řádně namotivuje (zvýší schopnosti).
Nevím, nevím jestli by 10.třída ve hře nebyla již navíc, celkově by se do hry vnesl ještě větší zmatek, ale musím ocenit ohromný výkon uživatele ZeeGermans.

Komentáře

  1. Takovejch návrhů bylo a bude...

    OdpovědětVymazat
  2. A je dobře, že tyhle návrhy tady jsou. Bez fanoušků by jen stěží TF2 vypadal tak, jak vypadá dnes. Valve naslouchá fandům víc než jakákoliv jiná společnost, takže můžeme být rádi, když někdo navrhne nové věci.

    OdpovědětVymazat
  3. No tak novou class dají asi těžko...

    OdpovědětVymazat
  4. Nová class se podle některým indicií skutečně chystá. Celkem by jich mělo být 10. V L4D na to byla narážka na krabici s cornflakama tuším hned na začátku v tom bytě No Mercy v kuchyni.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku