Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE 2: MEGA / Speedball 2 Tournament zdarma



Speedball 2 není kdovíjak kvalitní pokračování legendární hry, ale je nějakým záhadným způsobem nově nabízen zdarma, takže stojí za vyzkoušení. Jediné co potřebujete udělat je zadat svůj email na polskou stránku CD-Action, vyzvednout si poštu s CD klíčem, aktivovat hru na Steamu a hra je vaše. Skutečně, nejedná se o žádný fake (vyzkoušeno osobně, klíč jsem dostal okamžitě).



Hodnocení této akční futuristické varianty amerického fotbalu není kdovíjak positivní a dle vlastních zkušeností bych si hru nikdy nekoupil. Ale když je zdarma, proč to nezkusit? Navíc normálně na Steamu hra stojí 20 Euro. Nevím, jak toho CD-Action dosáhli, nebo zda-li se jedná o časově omezenou akci, či chybu automatické podpory a je mi to jedno. Dárečky zadarmo mám rád.

UPDATE (13.5.09)
Stránka hlásí dočasné pozastavení zasílání klíčů. Zřejmě jim došlo, že někde udělali chybu a dávat hru zadarmo, když stojí 20 Euro asi nebylo zrovna jejich záměrem.

UPDATE 2
Sice neumím polsky, ale vypadá to, že s těma klíčema to zastavili nadobro. Podle informací byl Speedball 2 Tournament jako plná hra jejich časopisu a touhle formou měli čtenáři získat CD-klíč. (viz. obálka časopisu). Vzhledem k tomu, že se tato zpráva objevila na uzamčeném CD-Action fóru, někdo ji musel "vynést" ven. Jestli z toho odvodí nějaké důsledky, jako třeba ban účtu, není jasné. Každopádně kontrolou zadaných emailů s připonou .cz (jako mám já:-() to klidně mohou udělat. Doufám, že se tak nestane.


Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku