Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE / Team Fortress 2 - Sniper na mušce



Na oficiálním blogu Team Fortress 2 se objevily nové informace týkající se dalšího směřování této velice oblíbené multiplayerové hry. Více o předešlých updatech zde. Takže, co nám pánové z Valve právě připravují?
Příští velký update se bude týkat postavy Snipera (rodilého Australana, původem ze Severního Teritoria). Podle slov vývojářů, to vypadá na zatím největší vydaný update obsahující několik nových map a spoustu herních vylepšení.



Čekání by nám měl zkrátit menší update, který vyjde ještě o něco dříve a přidá nový obsah pro všechny postavy ve hře.
Členové týmu tvořící TF2 si také oblíbili videa z pořadu Top 10 TF2 Plays of the Week od Push gaming. Myslím, že není třeba překládat a stačí pouze odkázat na tu nejkvalitnější "řežbu" z prvního a druhého týdne.
zdroj: TF2 blog

Podle frekvence opravy updatů TF2, škodolibé jazyky internetu tvrdí, že s každým updatem musí přijít ještě dva další, aby zajistili funkčnost toho prvního. A já žádám, ukažte mi jinou hru s takovou péčí tvůrců!!!

Komentáře

  1. Nový design vypadá mnohem líp! Aspoň nemusím na homepagi scrollovat, abych vůbec viděl název nejnovějšího článku.

    OdpovědětVymazat
  2. doom48: Udělal jsem to jenom tak narychlo, aby se alespoň něco zlepšilo. V nejbližších dnech to zkusím ještě vylepšit.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku