Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE / Team Fortress 2 Scout pack se blíží

Není pochyb o tom, že způsob, jakým se Valve rozhodlo TF2 vylepšovat, se vyplatil. Namísto toho, aby přinášeli časté updaty, novinky a vylepšení, se Valve soustředí na každou třídu postav zvlášť. Přidává odemykatelný obsah, achievementy a nové zbraně s ohledem na ohlasy hráčů na fórech. V tom tkví geniálnost jednotlivých "class packů", které citlivě zasahují do hratelnosti a dělají z TF2 perfektně znovuhratelnou multiplayerovou zábavu. Po Heavym a Pyrovi (a Goldrush/Medic updatu) se chystá další update, tentokrát zaměřený na rychlíka s basebolkou a dvouhlavňovou brokovnicí v ruce.

Fakticky je Scout pack již hotov a čeká se pouze na dodělání typických artworků jednotlivých achievementů a na vydání dvou menších updatů. Velkou práci si dalo vytvoření alternativní zbraně ke Scattergun. Bližší informace o updatu zatím nejsou známy. Jedno je ale jisté. V tento den by měl vyjít jeden menší update opravující drobné chyby a exploity. Ke konci týdne potom další update, který změní způsob ukládání odemykatelných předmětů. Normálně si toho nevšimnete, ale pokud hrajete na více počítačích, pak vám jejich použití usnadní právě tato nová funkce integrovaná do Steam Cloudu, který se ve své premiéře objevil v Left 4 Dead. Připomenu, že Steam Cloud je funkce, která uloží nastavení vašich Steam her na server a po jejich opětovné instalaci na jiný počítač je automaticky obnoví. Nejvíce nás ale budou zajímat nové achievementy, zbraně a údajně snad i zbrusu nové módy hry. Máme se na co těšit.

zdroj: TF2 blog

Komentáře

  1. Navštivte náš nový E-shop zaměřený na prodej pc her, ps3 a xbox her. Naleznete u nás nejen hry, ale i příslušenství pro konzole. Pokud se vám Vaše konzole porouchá stačí jen zavolat a my se již o vše postaráme. Provozujeme servis konzoli i drobné opravy pc. www.kvalitnihry.eu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku