Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Týden s Ubisoftem pokračuje, Princ z Persie za půlku

Včera jsme vás informovali o novinkové promo akci Steamu, kdy po celý týden budou hry od určitého výrobce za poloviční cenu. Respektive jedna hra na 24 hodin. Včera to byl parádní mix Hitmana a Splinter Cellu, Assassin's Creed a dnes je to v prosinci 2008 vydaný Princ z Persie.



Tahle povedená akční adventura je od svého původního bratříčka z roku 1989 prakticky k nepoznání. Moderní grafický kabátek v uměleckém kresleném stylu pro některé působí jako pěst na oko, pro jiné je vítaným zpestřením celé série. Akrobatické kousky hlavního hrdiny byly obohaceny o řadu nových pohybů, takže se nějakého déjá vu v podobě nastavované kaše nemusíte bát. V našich luzích a hájích si hra od hráčů vysloužila průměrné hodnocení kolem 77%. Ve světě Metacritic už je to procent 82. Je vidět, že čeští hráči jsou o něco náročnější, než zbytek světa a to je dobrá známka. Každopádně tahle 'akční hopsačka' za cenu 22,49€ stojí za pozornost.
Jaká další hra z dílen Ubisoftu dostane nálepku -50%? My tipujem něco ze série Splinter Cell (Double Agent), World in Conflict, nebo BiA: Hell's Highway.
A co tipujete vy?

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku