Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

ZDARMA / Stahujte World of Goo soundtrack

World of Goo je logickou hříčkou a hitem všemožných soutěží nezávislých herních vývojářů z konce loňského roku. Dva vývojáři, Kyle Gabler a Ron Carmel vytvořili svět blátivých kuliček, kde je vaším úkolem stavění skálopevných staveb. Kouzelné, barevné a v každém levelu unikátní prostředí je doplněno také o vydařený soundtrack. A protože Kyle s Ronem nejsou vyžírky a už vůbec ne sobci, tak tento soundtrack vypustili do světa úplně zdarma. Více o hře najdete na české fan page: http://www.worldofgoo.cz/



Najdete na něm 27 tracků, které jsou ve většině případech zcela originálními kousky. Sem tam se objeví track na variaci známé melodie (Amazing Grace, Libertango), ale jinak se jedná o kompilaci hudby, kterou Kyle Gabler během své kariéry vytvořil pro různé hry, paltformy a kamarády.

Pokud máte rádi přijemnou ambientní hudbu, pomalé, ponuré a táhlé melodie, veselé náladovky či pohádkové opusy, pak je tento soundtrack určen přesně pro vás. Je to ideální hudba pro odpolední šálek čaje, hodí se také pro psaní článků (však ho teď poslouchám ;-) a bude vám dělat příjemnou společnost i při jízdě autem, vlakem a bůh ví jakým dalším dopravním prostředkem.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku