Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Prázdninové mega-slevy 10-75% na všechny hry v nabídce

Na Štědrý den jsme všichni marně čekali na nějakou vybranou lahůdku na Steamu. Zklamání ovšem tento víkend střídá nadšení. Na Steamu najdete slevy 10 - 75% u všech nabízených her. Navíc potěší, že nabídka trvá až do 2. ledna 2009!


Na speciální prázdninové Steam stránce najdete vybrané hry a kompletní balíčky od různých vydavatelů. Za zmínku stojí THQ Action Pack, Dawn of War Everything Pack, Valve Complete Pack nebo třeba Eidos Collector Pack. Z jednotlivých titulů by jste něměli minout BioShock za 5 Euro, Stalker: Clear Sky za 17,50 Euro, Portal za 3,75 Euro, Unreal Tournament 3 za 10 Euro nebo Left 4 Dead za 34 Euro. Zároveň jste si určitě všimli nově zavedené měny - Eura. Ceny jsou tedy již včetně daně a žádný VAT poplatek se jich už netýká. Vánoce hráčům začaly právě teď!

Komentáře

  1. Tohle je bomba, některé slevy jsou fakt extrémní (např. Bioshock). I když jsem třeba čekal větší slevu u World of Goo a podobných her, ale nevadí. Steam je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nakonec jsem ty slevy nevyužil, protože BioShock jsem dostal k Vánocům a pořád mám několik restů, takže si to nechávám na jindy. Snad nějaké slevy v budoucnu opět budou.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku