Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: SpellForce 2: Dragon Storm a Shadow Wars za 15$

Víkend, je tady víkend a s ním i Steam weekend deal, 50% sleva na tento titul, respektive dva v jednom. Akce platí do pondělí 8.12.08!

SpellForce 2 - Shadow Wars: Povedená inovativní RPG real-time strategie z roku 2006. Hodnocení Metacritic: 80%

Info z DH: Následovník hry SpellForce: The Order of Dawn pokračuje v rozšiřování herního žánru RPS (role-playing strategy) a ještě více se provázaly jeho dvě složky.

Ve hře už nehrajete za runové nesmrtelné bojovníky, ale za hrdiny/ky z legendárního rodu Shaikan, kteří mají v sobě dračí krev a zavázali se dárce krve, draka Ura, chránit. Na začátku potkáte temnou elfku Nightsong, která vás prosí o pomoc. Její otec Craig Un'Schallach právě zemřel pod útokem temných elfů, kteří se přidali ke Stínům. Vaším úkolem je ubránit vaši zemi před útokem Paktu temných elfů a Stínů.

Ve hře si můžete vybrat tři strany: Říše (lidé, trpaslíci a elfové), již zmiňovaný Pakt (temní elfové, Gargoylové nebo Stíny) nebo Klany orků, barbarů a trolů. Každá strana vyniká v jiné oblasti boje: Říše vyniká v léčení a defenzivě, Pakt v magii a Klany v boji se zbraněmi.


Kliknutím na obrázek se dostanete na Steam stránku této nabídky

SpellForce 2 - Dragon Storm:
Info z DH:
Datadisk ke hře SpellForce 2: Shadow Wars, který pokračuje ve vyprávění příběhu světa Fiara. Magické portály, jediná přeprava mezi ostrovy zničeného světa, vyhlásily stávku. Začínají se objevovat Sharpens, které vám mohou pomoci porazit jedině draci. Ovšem jediný, kdo ví, kde jsou draci, je hrdina z původní hry.

Do hry byla také přidána nová frakce: Shaikan, dračí bojovníci známí z Shadow Wars, a také stejně pojmenovaný vývojový strom pro hrdiny, který je kombinací mága a bojovníka.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku