Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

E-SHOP / Cenový servis PC her - prosinec 2008 / Flatout: Ultimate Carnage, Far Cry 2, WoW: Wrath of the Lich King, GTA 4, Left 4 Dead, Fallout 3 atd.

Po delší opět přicházím s novinkami v mém oblíbeném e-shopu Megahry.eu. Jejich ceny odsouvají konkurenci na druhou kolej. Pojďte si vybrat z celé škály nových titulů v průměru o 100 Kč levnějších oproti Xzone.

FlatOut: Ultimate Carnage Limited Edition (s českými titulky)

Speciální edice navíc obsahuje: - stolní hru s motiven FlatOut Ultimate Carnage - sluneční brýle s logem FlatOut Ultimate Carnage - A2 plakát FlatOut Ultimate Carnage
Koupit na
za 509 Kč


The Sims Příběhy Kolekce (s českými titulky)

Kompletní kolekce třech samostaně hratelných Stories her: Životní příběhy, Příběhy mazlíčků, Příběhy trosečníků.
Koupit na za 799 Kč


GTA 4

V novém díle GTA se vžijete do role Niko Belice původem z Ruska a hru strávíte ve fiktivním Liberty City, kterému jako předloha posloužil New York. A tak se můžete těšit na Sochu Svobody, Times Square, Empire State Building a jiné pamětihodnosti. Nový díl má přinést novou a lepší úroveň hratelnosti a spoutu nových možností, chybět nebude ani přijímání úkolů mobilním telefonem. Tentokrát nebudete něčím poskokem, ale sami si zvolíte, který úkol chcete splnit a jakým způsobem ho realizujete.
Koupit na za 1099 Kč


Bully: Scholarship Edition

Děj hry Bully: Scholarship Edition se odehrává ve fiktivním prostředí internátní školy Bulworthovy akademie v Nové Anglii. Vypráví příběh patnáctiletého Jimmyho Hopkinse, který zažívá radosti a strasti při nástupu do nové školy. Dokonale zachycuje veselé a trapné situace adolescentů. Bully: Scholarship Edition hráče vtáhne do vlastního filmového a strhujícího světa. Po prvním vydání vesměs uznávaná Bully: Scholarship Edition je žánrově přeskakující akční hra se srdečností a dojemností, která nemá konkurenci. A dojde i na šikanu.
Koupit na za 589 Kč


Mount and Blade (s českými titulky)

V balení najdete navíc tištěnou mapu herního světa Calradie, která má z druhé strany nádherný artwork bojovníka na koni.

Calradia je země zmítaná válkou, která všemožným dobrodruhům a žoldákům může přinést obrovské bohatství, ale o to větší na ně také čekají výzvy. Krev těch méně úspěšných sytí půdu a neznámý bojovník bude potřebovat všechnu odvahu a dobrý meč, aby si získal slávu a respekt.

Vlastnosti produktu:
» Naprosto svobodná „freeformová“ hratelnost. V otevřeném světě máte od začátku možnost jít kamkoli budete chtít a můžete navštívit kterékoli z více než sta unikátních míst, zahrnujících vesnice, hrady a města. » S nepřáteli můžete bojovat také ze hřbetu silného válečného koně. » Pokročilý a intuitivní systém boje mečem. » Při boji na koni i pěšmo můžete využít obrovskou nabídku středověkých zbraní, každá s unikátními vlastnostmi. » Můžeš být čímkoli budeš chtít, od osamělého vlka až po velitele armád nebo vlastníka vesnic, hradů nebo vesnic. » Pokročilá AI je výzvou jak v boji tváří v tvář tak i ve strategickém plánování. » Svoboda interagovat se stovkami postav.
Koupit na za 599 Kč


Penumbra Anthology (s českými titulky)

Chcete-li zažít tu pravou hororovou atmosféru a neskutečný pocit strachu, pak je kompilace her nesoucí název Penumbra Anthology to pravé pro Vás. Čeká tu na Vás fyzikální i grafický engine, povedená hudební složka, různorodost úkolů a nutnost mít stále zapnutý mozek!!!
Penumbra Anthology (PE) obsahuje kompilaci her:
Penumbra: Overture Penumbra: Black Plague Penumbra: Requiem
Koupit na za 509 Kč


GTR Evolution

! Vyžaduje původní Race 07 - The WTCC Game !
Obsahuje legendární okruh Nürburgring Nordschleife. Zběsilá jízda v novém režimu extrémní arkáda ve 3 strhujících variantách, více než 130 nových vozů, 30 nových modelů v 5 třídách. Vizuálně nejúchvatnější závody. Extrémní varianty již tak fascinujících vozů ze šampionátu WTCC. Exkluzivní silniční vozy prestižních značek. V GTR Evolution naleznete tohle všechno a mnohem víc, včetně legendární Nürburgring Nordschleife, německé závodní trati dlouhé 20,8 kilometrů. Zkrátka jezdecké nebe..
Koupit na za 349 Kč


Football Manager 2009 (s českými titulky)

Nový díl skvělých simulátorů managera fotbalového klubu přináší celou řadu novinek. Letošní rozhraní zápasů zažilo nejdelší betatestování v historii – Football Manager™ Live jsme testovali již od loňska. Zápasy ve hře Football Manager™ lze nyní sledovat v plném 3D zobrazení s reálnými animacemi hráčů. Sports Interactive spolupracovalo na tomto enginu s týmem fotbalových her japonské společnosti SEGA, jenž SI poskytl data motion capture a některé animace. Nyní můžete utkání sledovat ve 3D zobrazení, z různých úhlů kamery a pomocí posuvníku, na němž jsou vyznačeny klíčové momenty střetnutí, záznam převíjet dopředu i dozadu. Pro hráče se slabšími počítači, které by s tímto 3D enginem mohly mít problémy, je stále k dispozici i starý způsob 2D zobrazení zápasů.
Koupit na za 799 Kč


Fallout 3 Collectors Edition (s českými titulky)

Sběratelská edice navíc ve vaultovském svačinovém boxu obsahuje:
Artbook v pevné vazbě (100 stran) figurku Vault-boye Making of DVD o hře Fallout 3
Koupit na
za 1699 Kč


Prince of Persia (s českými titulky)

Nový Prince of Persia byl přes tři roky vyvíjen hvězdným týmem, který vytvořil předcházejicí trilogii Prince of Persia: Písky času. Hra otevírá úplně novou kapitolu ve světě Prince, včetně nového způsobu ilustrací, vyspělého bojového systému, otevřené struktury světa a dynamické umělé inteligence - nejvíce zřetelnou v podobě princové mocné společnice Eliky. Zasazeno do světa prosyceného starověkou perskou mytologií, je Princ vtáhnut do epické bitvy mezi mocnými silami světla a temnoty. Musí se spojit s Elikou, smrtelně nebezpečnou společnicí, aby uzdravil svět před ďábelskou Nákazou, která se rozrůstá zemí.
Koupit na za 999 Kč


Far Cry 2 Collectors Edition (s českými titulky)

Sběratelská edice obsahuje mapu, tričko, sešit s pohlednicemi a bonusové DVD o vzniku hry.
Far Cry 2 je pokračování veleúspěšné FPS z roku 2004. Ve hře potkáte celkem jedenáct nových postav, které s vámi budou v určitých fázích hry bojovat po boku. Tato partička se bude jmenovat Buddies a bude do ní patřit blonďatý Frank, vojačka Nasreen se svým miláčkem jménem UZI, silný Hakim a Marty s dvouhlavou brokovnicí. Hra se bude odehrávat v Africe, kde mezi sebou bojují APR (Alliance for Popular Resistance) s UFLL (United Front for Liberation and Labor). Ve hře narazíte na vyprahlé africké savany s kaňony nebo neprostupnou džungli. Jacka budete moci specializovat v jedné ze čtyř tříd: Medic, Grunt, Engineer nebo Sniper. Do ruky se vám kromě kompasu dostane plamenomet, mačeta, molotovy koktejly a AK47. Stejně jako v prvním Far Cry se znovu proletíte ve vzduchu, tentokrát s větroněm.
Koupit na za 1099 Kč


Left 4 Dead

Novinka studia Valve – tvůrců hitů, jako Counter-Strike, Half-Life a dalších – s názvem Left 4 Dead je novou hrou pro PC a Xbox 360, v níž se do nelehkého souboje s hordami plazících se zombie a příšernými mutanty pustí až čtyři „Přeživší“. Více informací v dojmech z dema.
Koupit na za 999 Kč


World of Warcraft 60-ti denní pre-paid karta

Koupit na za 699 Kč

World of Warcraft: Wrath of the Lich King Collectors Edition

Tato obří edice pro opravdové fajnšmekry obsahuje:
  • 208 stránkovou knihu Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King
  • exkluzivního in-game domácího mazlíčka Frostyho
  • DVD s komentářem autorů a komentované intro a další
  • Oficiální epický soundtrack 21 skladbami (+ bonusové skladby)
  • Podložku pod myš s mapou nového kontinetu Northrend
  • 2 trading game cards march of the Legion a 2 zcela unikátní karty

    Koupit na za 2269 Kč
Touto unikátní sběratelksou edicí končím přehled novinek v e-shopu Megahry.eu. Pro rok 2008 je to vše. S dalším přehledem nových her vás seznámím až v lednu příštího roku. Do té doby vám přeji příjemné nakupování her vašich snů!

Komentáře

  1. Koukám to procento provize ti za to stojí :D

    OdpovědětVymazat
  2. To procento provize je něco extra, navíc. O peníze přeci vůbec nejde. Dělám to jednak kvůli sobě a jednak kvůli lidem, co sem náhodou zavítaj. Když někde člověk čte, že si někdo koupil Left 4 Dead za 1200 Kč, tak si říkám, proč prostě nejsou chytřejší a nenajdou si nějaký shop jako Megahry, kde L4D stojí 999 Kč. A že by to byla nějaká práce navíc? To bych neřekl, mě hry prostě baví, takže jednou za 3 týdny napsat tento seznam (trvá to tak hodinu) není problém.

    OdpovědětVymazat
  3. No podle mě je blbej i ten, co to koupí za 999 :D
    http://tinyurl.com/5c848a

    OdpovědětVymazat
  4. Těch 70 Kč už mě nevytrhne, vždycky se dá najít levnější e-shop. Také netvrdím, že Megahry jsou nejlevnější, ale jedná se o velice solidní e-shop specializující se na hry a neměl jsem s ním problémy. Navíc nabízí i polské verze her, které stojí klidně i o 300 Kč méně než u konkurence a ve většině případů disponují českými titulky. Jinde nakupovat prostě nehodlám.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku