Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

ZAJÍMAVOST / Dan Vávra: "Zpackaný Fallout 3."

V jednom nejmenovaném herním magazínu se nedávno objevil článek, v němž Dan Vávra, designér české Mafie tvrdě kritizuje nový RPG hit Fallout 3. Zda-li jsou jeho slova oprávněná nechám na vás. Fallout 3 jsem nehrál, ale nevylučuji možnost, že se tak jednou stane. Každopádně souhlasím s Vávrovo názorem na konci jeho kritiky a to, že laťka kvality pro současné tituly je až nebezpečně nízko (to platí o hrách obecně). V poslední době se kdejaký paskvil označuje za skvělý, výborně zpracovaný a extrémně hratelný titul. Popravdě řečeno, v posledních několika letech jsem toto tvrzení mohl použít asi u 2-3 her.

Scan Vávrovo kritiky na Fallout 3

Komentáře

  1. pff lamo když sto nehral tak se nestotoznuj s jinejma nazoramaa hraa je megaa hustaa tyy lamooo

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za opravdu přínosný komentář, pane anonym. Jinak jestli jste nepochopil moji pointu, tak znovu opakuji: "souhlasím s Vávrovo názorem na konci jeho kritiky a to, že laťka kvality pro současné tituly je až nebezpečně nízko" (to platí o hrách obecně a nevztahuje se to k Falloutu 3, protože jsem neměl tu čest ho hrát).

    OdpovědětVymazat
  3. no jako vavra mel v necem pravdu, srovnavat to s predchozimy dily, ktere byly bezesporu skvele moc nejde (oba sem dohral vicekrat), ale doba de dal a moc libi by si fallouta nezahralo kdby to bylo zase pseudao 3d (izometricke 2d) takze f3 sel do 3d a ja musim rict ze i kdyz 3d hry moc nemusim (vlastne od dob neverwinter nights sem si poradne zadne rpg uz nezahral), tak stejne me ten fallout3 zaujmul, pravda je vice strohy, pro vice lidi ale napr lidi co nikdy nerhali predchozi dily a "ukecane rpg" nemusi mi rikali ze lepsi hru uz dlouho nehrali, v mych ocich je f3 dobra hra a rad ji konecne dohraju (rozehral sem ji snad uz 6x ale dycky se neco stalo a ja musel zacit znova :D )
    kurious

    OdpovědětVymazat
  4. njn ma pravdu, F3 sux!
    Dohral som to ale len koli tomu ze som na to cakal 10 rokov. Nie preto ze by to bolo dobre. Teda, ono to dobre je, ale nie take ako by fallout mal byt. Spravili z toho prasprostu doomovku. Ano, doba ide dalej, bla bla bla... ale fallout mal ostat aky bol. Keby zo starcraftu spravia Racingovku alebo z NFS strategiu, tiez by ste picovali ze doba ide dalej a bolo to treba zmenit ??? Pochybujem.

    Bolo to zaujimave vidiet ten svet v 3D, ale po 4 hodinach ma pri hrani drzalo len to ze sa to vola "Fallout".

    Jo a v hre som dosiahol lvl 8 na normalnej obtiaznosti, a zrazu ona zaverecna prezentacia v powerpointe. Uzas.

    Keby tato hra vyde, je taka ako je, tak si ju s chutou zahram a rozparaval by som o nej len v dobrom. Ale nesmela by sa volat Fallout, pretoze ten nazov ma byt zaruka kvality a toto ma od kvality velmi daleko.

    OdpovědětVymazat
  5. Radim
    Dane a ty si peknej kreten...meles tady hovna hovna a jenom hovna...kritizovat ti de,ale zadny pozitiva si zaujatej imbecil.Ja to hraju na PS3 a nemuzu si stezovat a co se tyce grafiky doporucil bych ti nejakou lepsi televizi,monitor,nebo si kup novou grafarnu pokud to hrajes na PC..Ano neni to jako 1,nebo 2 dil,ale co je? Tak si hraj tanky a takovouhle kritiku si nech pro tvou starou,pokud jeste vubec mas...Napr:ano nektere metra si sou podobne(podobne)(nastupiste),ale ty si videl snad,ze by dokonce dam priklad v Praze bylo kazde nastupiste uplne jine? Si vul chlapce,mel by si chodit trochu ven a trochu predstavivosti by taky neuskodilo...vic psat nebudu nemelo by to stejne cenu a doufam,ze si to prectec...ps: kup si tu novou televizu :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku