Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

NOVINKA / GOG.com nabídne legendární Unrealy

O novém digitálním distribučním systému GOG.com - Good Old Games jsem psal v tomto článku pro Doupě.cz. Ten po svém oficiálním spuštění získal pozornost všech herních médií především díky možnosti nákupu starších her bez DRM ochrany. Nyní podepsal smlouvu s Epicem a fanoušci se tak mohou těšit postupně na všechny známé hry s přízviskem Unreal v názvu. V tuto chvíli je možné zakoupit Unreal Gold a Unreal Tournament GOTY.



Každá z nich stojí příjemných 9,99$ včetně DPH (VAT). Další tituly jako Unreal 2: The Awakening SE či Unreal Tournament 2004 ECE (Editor's Choice Edition) se připravují do nabídky. Ještě upozorním, že všechny hry na GOG.com jsou Windows XP a Vista kompatibilní! Sám jsem si u nich zakoupil kultovní MDK z roku 1997 a na Vistách to šlape jak hodinky. V současnosti nabízí GOG.com 49 titulů, které z větší části můžeme považovat za legendy svého žánru. Mrkněte na seznam a určitě si vyberete.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku