Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

DROBKY / Střípky ze světa PC her/ 5. února 2008

Krátké zprávy, drby a spekulace.

Nová rubrika DROBKY na PC-HRY.blogspot.com bude obsahovat krátké zprávy, spekulace a drby ze světa PC her. Tak si je užijte!

  • Crysis je "platinové", což znamená, že se ho celosvětově prodalo přes milion kopií!
  • Nvidia "spolkla" výrobce akcelerátorů fyziky Ageiu PhysX.
  • Výkonný producent Digital Extremes prohlásil, že akční hra Dark Sector pro PC nebude! Stejně tak se neplánuje zfilmování této hry.
  • Game Critic Awards 2007 vyhrál BioShock! Recenzenti a herní kritici ze všech možných médii udíleli ceny za nejlepší hry roku 2007.
Celkové pořadí:
1. BioShock
2. The Orange Box
3. Call of Duty 4: Modern Warfare
4. Rock Band
5. Super Mario Galaxy
6. Halo 3
7. Mass Effect
8. God of War II
9. Assassin's Creed
10. Uncharted: Drake's Fortune

  • Švédská herní stránka prokecla několik informací o Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition - měla by obsahovat 2 DVD, knihu s artworky, exkluzivní podložku pod myš, miniaturu nejspíš některé z postav ze světa Warhammer, manuál a románovou knihu ze světa Warhammer Age of Reckoning. Hra je ale již na tamním serveru vyprodaná a další várka prý nebude!
  • Herní obchod Gamestop nabízí 3D akci Haze i ve verzi pro PC a termín vydání je 20. května 2008. Paradoxní je, že na oficiálních stránkách se plánuje s Haze pouze pro Playstation 3.
  • CryENGINE 2, který pohání Crysis se importuje i do konzolí nové generace. První ukázky se objeví na nadcházejícím GDC. Novináři dokonce uvidí prezentaci CryENGINU 2 jak běží plynule na počítači, který je postaven za 600 dolarů! Tento test má dokázat všem pochybovačům, že tento engine není zase tak náročný jak se tvrdí.
  • Počítače a konzole se podílejí na výzkumu léčby smrtelných nemocí jako je např. rakovina na stránkách Folding@home. Výkonově je na tom nejlépe PS3.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku