Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

DEMO / Stahujte novinku James Bond 007: Quantum of Solace

"Bond, James Bond." Nová 3D akce podle filmu Quantum of Solace, v hlavní roli skvělý Daniel Craig. Tak šupky dupky, stahujte a vyzkoušejte, jaké to je být v kůži elitního agenta Jejího veličenstva.



Download James Bond 007: Quantum of Solace demo (690 MB)
Fileshack.com
Fangaming.com
Gamershell.com
Exp.de
Bigdownload.com

Quantum of Solace běží na upraveném enginu z Call of Duty 4: Modern Warfare.
Podělte se o své zážitky z tohoto dema v diskuzy.

Koupit Quantum of Solace na za 1099 Kč

UPDATE 2 (9.10.)
Zkoušel jsem poslední Force Ware ovladače (178.13) a pořád se to stejně sekalo. Ale! Když jsem v nastavení hry snížil položku Video quality na medium, tak hra běžela již plynule. Pod touto položkou se totiž nastavuje kvalita shaderů. Sice hra na medium není již tak plastická, ale pořád vypadá pěkně a hlavně už se neseká.

UPDATE (8.10.)
Tak jsem to demo zkoušel a jsem velice zklamaný. Jednak graficky se o žádnou revoluci nejedná (Call of Duty 4 engine) a hlavně se to neskutečně seká. Ať jsem nastavil detaily jakkoliv, vždycky se to trhalo úplně stejně, v takových malých intervalech. Nevím jestli to je ovladačema (Force Ware 177.84), nebo mizernou optimalizací, ale když to srovnám s COD4, které mi jede v pohodě, nedá se to prakticky hrát. Navíc demo projdete za 5-10 minut a obsahuje podzemní lokaci a přestřelku ve vodě. Mrkněte na screenshoty.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku