Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Stubbs the Zombie za neuvěřitelných 5$

Jako každý víkend přichází Steam s víkendovou nabídkou výrazné slevy některého z titulů. Tentokrát padnul šťastný los na skvělou morbidní a černým humorem prolezlou third-person akci se zombíke v hlavní roli.

Stubbs the Zombie
Koupíte za 4,99$ (sleva 75% !!!)


Kliknutím na obrázek se dozvíš víc

Info o hře
Poprvé v historii PC her hrajete za opravdového anti-hrdinu - nemrtvého zombíka, který se šourá futuristickým-retro městem, kde všechno funguje trošku jinak než jsme zvyklí. Vašim úkolem je získat zpět svou lásku. A jak? Zabíjením civilistů, policistů a všeho živého co vám zkříží cestu. A čím? Vším, co se vám dostane pod ruku - střelné zbraně všeho druhu a dokonce dojde i na vaší postavu samotnou. V nouzi si pomůžete vytrhnutím vlastních zapáchajících vnitřností, které explodují v mohutném hnilobném oparu. Nebo je zde možnost v případě bezprostředního ohrožení ze sebe vyfouknout hnilobný prd, který zničí vše v okruhu několika metrů. Dále zde máme utrhnutou ruku po vzoru Adamsovi rodiny, kterou je možné ovládat mysl nepřátel. A na závěr jedna lahůdka. Nebudete sami. Všichni obyvatelé, do jejichž hlavy se zakousnete (a vytrnete kus mozku) se po chvíli přemění ve vaše parťáky-zombíky a budou vás poslouchat na slovo!

P.S. Hra má parádní grafiku využívající Halo engine a je plná černého humoru.
Za tuhle cenu je to povinnost!

Ať žije Noc oživlých mrtvol, ať žije (nebo spíš nežije?) Stubbs!

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku