Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

DEMO / TimeShift

/info/ Platformy: PC, X360, PS3 / Výrobce: Saber Interactive / Vydavatel: Vivendi / Screenshoty: Games.Tiscali /
Homepage: http://timeshiftgame.com/us / Datum vydání: 30. října 2007 / Koupit na za 849 Kč

Určitě si vzpomínáte na screenshoty TimeShiftu z roku 2005 - žádná velká sláva, na to že to měla být revoluční hra díky hrátkám s časem. Zpomalení, vrácení či zastavení vteřinové ručičky mělo být velmi lákavým způsobem boje v této 3D akci. Ale proč vlastně mluvím v minulém čase? Hodně se toho změnilo. Především grafika. Ta teď vypadá jako "tenkrát" F.E.A.R., navíc obohacena řadou novogeneračních efektů - třeba takový déšť se blíží realitě jako v žádné jiné dosud vydané hře. A navíc je zde demoverze, kde si můžete užít značně inovovaného původního konceptu a vypadá to, že koncem října se dočkáme parádní střílečky z vlastního pohledu.

Minimální požadavky
Procesor 2 GHz (doporučený je 2,5 GHz), 512 MB RAM, grafická karta 128 MB s plnou HW podporou T&L, DirectX 9.0c a 1 GB volného místa na disku.
Download dema (cca. 1GB)
GameStar.hu, ComputerGames.ro, FanGaming, 4Players.de, Gamesfire.at, Internode, Fragland, FZ.se Gamershell, FileFront, FilePlanet, FileShack, FTP.Sierra, 3DDownloads.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku