Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VIDEO / Batllefield: Bad Company, Dead Space, Velvet Assassin

Porce tří lákavých videí, tentokrát čistě v akčním duchu. A budete se i bát!

Battlefield: Bad Company prezentace (20min., 110 MB!)
Určitě někteří z vás nyní namítají, co dělá video z čistě konzolové hry (Xbox 360, PS3) na PC blogu. Inu, hra takových ambicí a next-gen vizáže si zaslouží pozornost každého hráče. Platforma neplatforma, Bad Company bude hitem a kdoví jestli se ho o pár měsíců později nedočkají i PCčkáři.


Dead Space rozhovor a ukázky (6min)
Hororových sci-fi akcí jsme v minulosti měli nespočet - Doom, Quake či Alien vs. Predator patří k těm nejpovedenějším. Dead Space si má od každé z nich vzít kousek a k tomu přidá vlastní porci nových nápadů. Pokud neovládáte angličtinu, tak jen ve stručnosti shrnu co nám vývojáři ve videu slibují:
- půjde o nejděsivější sci-fi akční hru všech dob
- budete hrát za postavu obyčejného dělníka na vesmírné základně
- zažijete pocit beztíže na vlastní "gamepad"
- vašim největším nepřítelem bude STRACH a několik opravdu hnusných alienů
- co dodat, mrkněte na video a bude vám jasno


Velvet Assassin využití stínů a hrátky se světly
Další z řady her ve stylu Splinter Cell, kde rozum vítězí nad hrubou silou. V tomto videu vidíme, jak lze jednoduše díky fyzikálnímu enginu využít okolních předmětů ke změně světelnosti v místnosti. Jednoduché a efektní. Jen aby to nebylo pořád o tom samém.


zdroj: N-joy.cz, Gametrailers.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku