Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VIDEA / APB, LOST: Via Domus, UEFA EURO 2008, Witches

Nášup nových a hodně zajímavých videí. Musíte vidět!

APB ukázka ze hry
Překvapení letošního GDC. APB je online akce, čili jakési MMO ze současnosti. Blíže bych ho přirovnal k sérii GTA, ale s tím, že jde čistě o multiplayerovou záležitost. Hráč vstoupí do tohoto virtuálního světa, vytvoří si postavu podle svého (tisíce možností úprav) a postaví se na stranu dobra nebo zla. Sami vývojáři z RealTime Worlds svojí hru charakterizují takto:
- ve hře nebude hráč hodnocen ani odměňován
- snaha o zachování čisté hratelnosti bez omezení
- sami hráči budou tvořit obsah a náplň hry

Hráč se může postavit do role hodného/zlého policisty nebo řadového občana/zloděje/kriminálníka. To, co se bude dít ve hře má být plně pod kontrolou hráčů. Zločince budou trestat policisté, nebo se o ně postarají ostatní gangy?
Uvidíme jak tento odvážný a zajímavý projekt ve stylu Second Life dopadne.


LOST: Via Domus launch trailer
Všichni známe seriál Ztraceni. Parta lidí přežije leteckou katastrofu a zkončí na záhadném ostrově. Více si přečtěte v mém preview na Doupě.cz.


UEFA EURO 2008 exkluzivní trailer
Fotbalové MS Evropy v Rakousku a Švýcarsku se blíží rychlostí blesku a kdo neměl to štěstí (většina z nás) a nesehnal lístky, bude mít možnost užít si kličky, finty, fauly, střely a góly alespoň virtuálně. O tom, že půjde o vymazlený fotbal vás přesvědčí tento trailer.


Witches trailer
RPG akce z fantastického prostředí plného obrů, nemrtvých a draků se svůdnou čarodějnicí v hlavní roli.

zdroj: Gamevideos.com, Gametrailers.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku