Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

DROBKY / Střípky ze světa PC her/ 25. února 2008

Co se urodilo v posledních dnech, hodinách a minutách? Zajímavosti, drby, novinky.
  • Portal 2 oficiálně "prokecnut" vedoucí designérkou Kimberly Swift.

  • Reklama na Sony Bravia převedena do CryEngine 2 v neskutečném detailu.

  • Oficiální ohlášení Gears of War 2 podpořeno krvavým trailerem.

  • Do konce měsíce března by měly v Severní Americe vyjít tyto PC tituly: Farm Vet, Frontlines: Fuel of War, LOST: Via Domus, Power Boat GT, Sims 2: Freetime, RHEM 3 a Turning Point: Fall of Liberty.

  • 1. část ze seriálu Fyzika nejen v počítačových hrách? si můžete přečíst na zpravodajském serveru Novinky.cz

  • Ve Fable 2 zmizí minimapy a hráč bude naváděn dynamickým systémem, který mu bude ukazovat cestu podle stylu jeho hraní. Fable 2 dále nabídne nový ko-operativní režim, který umožní najímat si ostatní živé hráče pro plnění úkolů a následně je můžete odměnit jakkoliv chcete. Navíc, veškerá činnost druhého ko-operativního hráče ovlivní nevratně průběh v singleplayeru. Může se vám tedy stát, že pokud hráč, kterého si najmete, nebude spokojený s výplatou za své služby, může se za to pomstít na vaší rodině smrtí.

  • Austrálie známá svými zákazy a cenzurou her s ratingem 15+ jako Manhunt, Postal 2 nebo GTA III se možná dočká ratingu R18+, což umožní distributorům legálně prodávat necenzurované tituly pro dospělé. Místní dospěláci se tak konečně dočkají nahoty, násilí a krve v plné parádě.

  • Předvedení zbraní v Rainbow Six: Vegas 2 v novém traileru. Každá má odlišný efekt, zpětný ráz, účinnost, průraznost a kapacitu střeliva.


zdroj: N-Joy.cz, Shacknews.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku