Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

DEMO / The Club

Vítejte do Klubu elitních zabijáků! Čeká vás akční jízda ve stylu Running Man mixnutého s urban parkourem to vše ve stylu Klubu rváčů!


Download The Club demo (1.9 GB)
Games.Internode.On.net
Games.Tiscali

The Club je adrenalinová 3D akce, která vychází z jednoduché rovnice - zabíjej, nebo budeš zabit. Vítejte v elitním klubu zabijáků, něco na způsob Klubu rváčů (ale se zbraněmi). Máte na výběr z osmi unikátních postav, které se liší svým stylem boje. Akce se odehrává v městských čtvrtích po celém světě. Na výběr máte z velkého množství multiplayerových módů. Jde především o rychlou akci, která procvičí vaše postřehy s dalšími borci na síti.

Minimální požadavky The Club:
Procesor 2GHz, 512 RAM, 64 MB grafická karta podporující DirectX 9.0c,

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku