Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VIDEA / The Crossing, Highlander: The Game, Mythos

Revoluční 3D akce, legendární bojovník s mečem a epické hack-n-slash RPG

The Crossing trailer

Tato hra je v mém hledáčku hned od svého oznámení. Proč? Opdověď je jednoduchá. The Crossing bude jako první hra na světě spojovat singleplayer a multiplayer, tak že vznikne nový žánr tzv. "CrossPlayer". Jak toho chtějí vývojáři docílit a zda-li to bude fungovat se dozvíme nejspíš během tohoto roku. Z traileru víme, že hra bude využívat parádní SourceEngine z Half-Life 2, dále příběh hry budou tvořit souboje dvou odlišných kultur z jiných časových období a že NPC postavy (tedy umělou inteligenci) nahradí právě samotní hráči. A to zní velmi netradičně. Arkane Studious, které stojí za povedeným Dark Messiah of Might and Magic má spousty nápadů a my se můžeme těšit na to jak The Crossing dopadne.


Highlander: The Game
gameplay trailer

Kdo by neznal postavu Highlander, nesmrtelného hrdiny, který přežil stovky let až do současnosti aby nás chránil. Bojuje mečem a stíná hlavy svým protivníků, čímž získává potřebnou energii (a blesky létají všude kolem). Trailer z herní adaptace ukazuje pouze architekturu a historii hlavního hrdiny. Na ukázku akce si budeme muset ještě počkat.


Mythos
gameplay trailer

Diablo a jeho napodobeniny se stále těší velké oblibě, což dokazuje i následující video z pestrobarevné RPG rubanice Mythos. Grafika je sice roztomilá, ale nepřátelé už moc příjemně nepůsobí. Kouzla, čáry a máry se budou kombinovat s meči, pistolemi a jinými sečnými či střelnými zbraněmi k poražení velkého množství protivníků. Bude to stát za to?

zdroj: Gametrailers.com


Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku