Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

MEGA / Nejočekávanější PC hry roku 2008 / 1. část

Rok 2007 byl velice štědrý a o kvalitní tituly nebyla nouze. Byl to Crysis, BioShock, Orange Box, Tabula Rasa, série Command & Conquer, UT 3, Quake Wars, které zdobily loňský rok. Na co se můžeme těšit v r. 2008? Bude stejně tak výjimečný?

NEJOČEKÁVANĚJŠÍ HRY ROKU 2008 PODLE PC GAMERU

1. ČÁST
--------------------------------------------------------------------------------------

První část ze seriálu o nej hrách, které nás mají potkat v tomto roce je tady. Celosvětově známý časopis PC Gamer vybral na 110 titulů, které si podle něj zaslouží naší pozornost. Prvních deset je tady.

The Agency (ETA: zima) pozn. ETA = přibližné období vydání
Být Jamesem Bondem bude v roce 2008 tak jednoduché. Vyberete si svoji stranu, zvolíte styl boje a necháte se unášet filmovými scénami. Vaše postava se bude neustále vylepšovat stejně jako inteligence vašich nepřátel. Stačí si jen připravit magickou prupovídku: "Protřepat, nemíchat."

Age of Conan (ETA: jaro)
Neustále odkládaný Age of Conan má být první brutální MMO pro dospělé a to díky neuvěřitelně krvavému pojetí hry, neustálému násilí a obrovskému počtu smrtících komb.

Aion (ETA: léto)
Souboj dobra a zla, nebo chcete-li pekla a nebe se blíží. V této MMO si vyberete svoji stranu, za kterou budete ochotni padnout. Vaše postava si dokonce i zalétá, díky vrostlým křidélkům na svých zádech.

Alan Wake (ETA: zima)
Hororový Max Payne, tak se přezdívá této survival akci z prostředí malého městečka Bright Falls, kam náš nešťastný spisovatel Alan přijíždí nalézt znovu chuť do života a do psaní. Bude to mít ale těžké. Vzpomínky na ztracenou snoubenku se promění v noční můry, které ožijí v ultra-realistické grafice snad již tento rok.

Alone in the Dark (ETA: jaro)
V parcích New Yorku se po nocích prochází něco moc ošklivého. A nejsou to jen pejskaři. Démoni si zasluhují "lepší péči" než pouhou vycházlu s dozorem. Zahoďte pistole a brokovnice. Seberte prázdnou lahev, naplňte ji hořlavinou a molotovem pošlete ty zrůdy zpátky do pekla!

American McGee's Grimm (ETA: léto)
Přes rok vyjde toto perspektivu kroutící dobrodružství ve 24 epizodách. Legendární podivín American McGee nás již před lety dokázal okouzlit svou Alicí pro dospělé. Dočkáme se i tentokrát netradiční, krvavé a podívané?


APB (ETA: zima)
O tomto titulu se nic moc neví, snad jen že půjde o MMO akci s tématem kradení automobilů od jednoho z tvůrců GTA. A to může být velké překvapení roku.

Assassin's Creed (ETA: jaro)
Z konzolí až na PC. Povedená "středověká" stealth akce od Ubisoftu.

Bionic Commando (ETA: zima)
Remake z roku 1988 z platformy NES. Hlavní hvězdou je maník s jednou obří rukou. Takový Pepek Námořník křížený se Spidermanem!


Borderlands
(ETA: léto)
Sci-fi 3D akce s velkým počtem zbraní, možností řídit vozidla a rozlehlým světem.
Titulů, které nás mají uchvátit v roce 2008 je velké množství. Pokračování jejich přehledu zase někdy příště.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku