Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

MEGA / Half-Life 3, pokračování série a nové informace

Série Half-Life třetí epizodou končit nebude!

V předchozím příspěvku jsme žasli nad prvními neoficiálními (fake?) screenshoty z Half-Life 3. Nakolik jsou věrohodné si musíte udělat obrázek sami. Můžu vám ale na 100% říct, že ať Half-Life 3 bude nebo ne, série Half-Life třetí epizodou končit nebude!

Tento obrázek je pouze fanouškovská tvorba!

Na stránkách Stuffwelike.com se objevil rozhovor s Dougem Lombardim, který přinášel věrohodné informace např. o Episode Two a podle všeho pracuje jako PR pro Valve. Ten spekulace o pokračování Half-Life potvrdil, ale s tím, že nepůjde o přímé pokračování série. Příběh Half-Life tak jak ho známe dnes se uzavře v Episode Three. Další hry se "znakem" Half-Life budou, ale zatím není jasné o co přesně půjde. Jeden z názorů je takový, že případný Half-Life 3 bude vyprávěn jako "prequel" k celé sérii. Můžeme jen doufat, že to tak bude. Každopádně s páčidlem si užijeme ještě i po třetí epizodě. To už je jasné.

zdroj: Stuffwelike.com, Playfuls.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku