Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

PATCH / Vampire: The Masquerade - Bloodlines patch v4.3 unofficial

Před necelými čtyřmi roky se na trhu objevilo RPG, které si jako první po Half-Life 2 licencovalo unikátní Source engine. Bloodlines, vycházející z předchozího dílu Redemption změnilo způsob hraní, vizuální stránku a celkový pohled na hru. Mohli jste si vybrat z několika postav (klanů), které se vyznačovali odlišnými schopnostmi, atributy a vizáží. Vynikající skloubení noir prostředí s hororem, unikátní systém hraní (3rd person a 1st person pohled) spolu s větveným příběhem s několika konci učinili z této hry nezapomenutelný titul. Neméně zajímavé bylo používání střelných, bodných a sečných zbraní nebo několika střelných zbraní s velkým množstvím kouzel - omámení, vysátí energie, uvaření krve atd.



Bohužel, není všechno zlato co se třpytí. Porodní bolesti, nebo spíše problémy po "narození" Bloodlines byly tak vážné, že mnohým se hru nepodařilo dokončit kvůli množství bugů - a to by byla škoda. Naštěstí vyšel opravný patch, který vše jakš takš urovnal. Komunita hráčů však byla natolik rozsáhlá a zainteresovaná do tohoto titulu, že vydala další dva rozsáhlé patche, které opravují či vylepšují řadu vlastností Bloodlines. Poslední z nich je zde.

Recenze Bloodlines na Doupě.cz ( hodnocení 8,6/10 )

Download patche verze 4.3 pro Vampire: The Masquerade - Bloodlines (220MB)

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku