Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

Team Fortress 2 / Kamarádi na život a na smrt



Po delší odmlce, která byla nejspíše zaviněna přesunem pracovníků na dokončení Left 4 Dead 2 se znovu objevil menší update pro Team Fortress 2 opravující některé chybky a nepřesnosti ve hře.

Spolu s ním se objevily nové zvuky (hlášení), které je možné slyšet v průběhu hry (začátek/konec kola, jak se daří týmu, zbývající čas apod.) tzv. Announcer voice.
Jde nejspíše o náznak většího updatu, který se v brzké době (možná již zítra) chystá. Toto potvzuje i nově zveřejněný komiks na TF2 blogu, který poodhaluje možné zaměření nového přídavku do hry.



Pravděpodobně nás čeká nový herní mód a s ním spojené updaty pro postavy Soldiera a Demomana, které ještě svůj update neměly.
V komiksu si můžete prohlédnout postavu ženy (The Administrator), které patří announcer voice a také poodhalíte nečekaně přátelské vztahy Soldiera a Demomana, které jsou trnem v oku právě neznámé ženě.

Na možnost vytvoření komiksu jsme zde již odkazovali a zdá se, že Valve se této myšlenky hodlá držet. Komiksová úprava posledního oznámení nadcházejích událostí ve světě TF2 je většího rozsahu než obvykle a nabízí "nové" postavy Administrátorky a její vyplašené pomocnice Miss Pouling.

Buďte připraveni na další nášup novinek...

V komentářích pod článkem můžete popsat své dojmy, postřehy či odhady dalšího updatového dění v TF2.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku