Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Slavíme: Gordon Freeman - největší herní hrdina všech dob přináší slevu 55,8% na všechny HL hry

Gordon Freeman, mlčící génius, to dokázal! Podle čtenářů jednoho z nejsledovanější herních magazínu na internetu, GameSpotu, byl zvolen největším videoherním hrdinou všech dob! Porazil taková jména jako je Sam Fisher, Kratos, Link, Duke Nukem, Donkey Kong, Pac-Man, Snake, Lara Croft a ve finále si to rozdal s legendárním Mariem! Dostal 58,8% hlasů a taková je i sleva na Steamu na všechny Half-Life hry. Připravte si kreditky! Tohle si nesmíte nechat ujít.

" Wake up, Mr. Freeman, wake up and smell the ashes! "


PC-HRY.blogspot.com srdečně gratuluje největšímu hernímu hrdinovi všech dob a těší se, až jednou Combinům definitivně nakope zadek, třeba v Half-Life 3.

Komentáře

  1. hh, pekna akcia. Skoda, ze uz vsetko s Gordonom mam :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluju a blahopřeju Gordone, udělal jsi mi radost.Škoda,že stejně jako kayman už nemám co kupovat.Krom HL Source což záměrně bojkotuji.

    OdpovědětVymazat
  3. HL: Source kupovat jen v případě, když někdo nemá HL. Ale takoví už asi není mezi námi :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku