Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Monkey Island Special Edition a volné hraní UT3



Tento víkend si pro nás Steam připravil jednu lahůdku, která potěší oko i ducha každého fanouška klasických point-and-click adventur. The Secret of Monkey Island je zde s námi již od roku 1990. Mohlo by se zdát, že vydávat tuto hru znovu v rámci Steamu nemá své opodstatnění, ale pravda je někde úplně jinde. Lucas Arts totiž nelenili. Ne nadarmo má za názvem Opičí ostrov dodatek Special Edition. Tato edice je totiž kompletně přepracovaná k potěšení očí dnešního publika. Fanoušci původní série nepřijdou zkrátka, čeká je stejná atmosféra, jenom v modernějším hávu. Moderní ale berte s rezervou, nemusíte se obávat, že by Lucasové své kultovní dítko zmrvili nějakými bloom efekty, pixel shadery či jinými DX 10 efekty.




  • zbrusu nová ručně kreslená grafika a detailní animace v artovém stylu

  • re-masterovaný soundtrack splňující požadavky orchestrálního díla

  • kompletní dabing všech postav přináší nový rozměr ve vyprávění příběhu

  • kdykoliv během hraní je možné přepnout na klasickou verzi hry a vychutnat si ojedinělou retro atmsoféru

  • nový intuitivní interface a ovládání přináší více interaktivity do hraní

  • in-game nápověda udržuje jednotlivé puzzly nové a svěží
The Secret of Monkey Island Special Edition na Steamu za 4,49 Eura (jen do pondělí 21. září 2009)




A nekončíme. Tento weekend je rovněž možné vyzkoušet si Unreal Tournament 3 na Steamu ZDARMA. Jedná se o verzi Black. Ta obsahuje DLC Titan Pack s množstvím nového obsahu a achievementů. UT 3 Black je možné zakoupit za velice výhodnou cenu 8 Euro (běžně 19,99 Euro). Další zajímavou nabídkou je Unreal Deal Pack obsahující Unreal 2: The Awakening, Unreal Gold, Unreal Tournament 2004 ECE, Unreal Tournament 3 Black a Unreal Tournament GOTY. To vše za 16 Euro (běžně 49,96 Euro). Zde je sleva ohromná. Tak co říkáte, tento weekend zdá se bude pěkný.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku