Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Men of War, Velvet Assassin a X3: Terran Conflict se slevou až 75%

Tento víkend na Steamu potěší snad všechny příznivce PC her bez ohledu na jejich žánrové zaměření. A slevy to jsou parádní. (Slevy platí do pondělí 27.července 2009)


Men of War - 7 Euro
Špičková válečná RTS z března 2009. Zúčastníte se bitev II. světové války za Sověty, Spojence či Němce. Čekají vás tři rozdílné pohledy na válku napříč Evropou a severní Afrikou. Díky systému Direct Control můžete ovládat každou jednotku zvlášť. Ať se jedná o detailně vymodelovaná vozidla a bojovou techniku či pozemní vojsko, vždy budete žasnout nad jejich realistickým zpracováním a chováním. Multiplayer je obohacen o jednotky Japonska a nabízí několik herních módu včetně Capture the Flag nebo Velmi-Cenný Náklad.
Hodnocení na Metacritic: 80%


Velvet Assassin - 19,99 Euro
Další hrou je 3rd person stealth-akce z dubna 2009. Inspirovaná příběhem britské agentky Violette Szabo, ujmete se role Violette Summer, která je tajnou agentkou poslanou do týla nepřítele v II. světové válce. Přes 50 možností jak odrovnat nepřítele (odjištěním granátu za opaskem atd.). Dynamické hrátky světla a stínů, surrealistické grafické zpracování, věrně vymodelované lokality tehdejší doby či snový mód, který vaši hrdinku uvede do zabijáckého transu.
Hodnocení na Metacritic: 60%


X3: Terran Conflict - 14,99 Euro
Vesmírný simulátor z října 2008. Nabízí opravdu překrásné grafické zpracování, které nemá konkurenci. Největší vesmírný prostor v historii vesmírných simulátorů. Nová frakce Terrané ze Země. Obrovské množství nepovinných a vedlejších misí. Stovka nových vesmírných lodí, výběr z několika postav a příběhových linií. Píše se rok 2938 a vy tak máte jedinečnou šanci spatřit vesmír tak, jak jste ho dosud ještě neviděli.
Hodnocení na Metacritic: 73%

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku