Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Fallout 3 - sleva apokalyptických rozměrů



O Falloutu 3 se namluvilo spousta věcí. Prej je to dobrá 3D akce. Hodně dobré RPG. A bůh ví co ještě. Docela mě tenhle žánrově nový kousek ze série Fallout láká. Ale nemám na něj čas ani hardware. Desítky hodin zábavy plněním nepovinných/povinných questů, rozsáhlý svět plný roztodivných mutantů a zdevastovaných budov, desítky kombinací modifikace vaší postavy, unikátní systém V.A.T.S., který vám umožní nepřítele kousek po kousíčku rozporcovat a skvělá HD grafika, která oslní i ty nejnáročnější hráče. Co víc si může člověk přát? Jo a chcete vědět kolik tahle cenami Game of the Year 2008 ověnčená nádhera stojí? Nyní 22,49 Euro, samozřejmě na Steamu.

Komentáře

  1. super zlava ale stale nas europanov okradaju - v UK to stoji 13,5 libry co je o tych ~7 eur menej. v usa zase 24,99 dolara co vychadza na 18,5 eura.. Ak napriklad akciu vyuzije 1000 ludi z europy tak zarobia pekne peniaze navyse - a este sa zakaznik bude citit super ako dobre kupil :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jde o to, že nikdo přesně neví, kdo určuje ceny. Příklad. Pokud vydavatel hry určí cenu pro Evropu 15 Euro a pro USA 10 Euro (respektive 15$), pak si Steam k ceně přidá 10Euro pro Evropu a 10$ pro USA. Evropa se celosvětově považuje za velmi bohatý kontinent, z toho plyne dražší benzín, dražší potraviny a dražší hry. Neviděl bych na tom nic neobvyklého. Můžeme se rozčilovat jak chceme, ale dokud se hry budou v Evropě prodávat stále tak dobře i za vyšší ceny, pak nejspíš oproti USA nezlevníme. Ale tak je to se vším.

    OdpovědětVymazat
  3. To je pravda, ale preco to na steame bez zlav a akciovych vikendov stoji viac ako v obchode.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak především proto, že Steam je služba. Služba, která zajišťuje podporu a která udržuje hry v updatovaném stavu bez toho, aniž by zákazník musel hnout prstem. A za tuhle službu se holt musí platit něco navíc. A v drtivé většině případů to stojí za to. Žádné hledání nových patchů, žádná starost o poškrábané médium. Hru máte kdykoliv a kdekoliv k dispozici. Nutnost mít internetové připojení už neberu jako nevýhodu.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, znie to pekne :) Ale realita je taka, ze kopa hier nie je updatovana..
    Alebo cakat kedy mi niekto hackne konto, potom sa zaoberat posielanim krabice do USA - ak by som mal vsetko cisto online kupene tak zbohom konto.
    No a neviem preco podpora v Europe je ina ako v UK ked uz su rozdielne ceny :/

    OdpovědětVymazat
  6. O posílání krabic do USA jsem neslyšel. Stačí doklad o koupi nebo Steam key. Když ti někdo šlohne konto, pak je to z 99% tvoje chyba - slabé heslo nebo nepozornost u spamu. A každopádně ti konto vrátí. Stačí se domluvit na podpoře. Všechno jde, když se chce. Podpora je stejná všude. Navíc dle našich zkušeností je velice vstřícná.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku