Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Bizarní svět Zeno Clash za dvě kila



Není to tak dávno, co jsem dopsal recenzi (Doupě.cz, 9/10) na prvotinu chilského ACE Teamu a už zde máme slevovou akci, která se může zdát jako risk, ale je tomu právě naopak. Neotřelý mix 3D akce a bojovky dělá ze Zeno Clash kousek, který jen tak neuvidíte. Úchylný svět Zenozoik skrývá celou řádku nenormálních obyvatel, kteří se z nějakého důvodů chovají velice podivně. A vaše rodinka je taky pěkná sebranka. Vyžene vás spolu s přítelkyní za brány rodného města Halstedom a vám nezbude nic jiného, než se dostat na samý konec světa a spatřit pravdu. Pravdu, kterou před vámi váš rodič Father-Mother celou tu dobu skrýval.

Bonusový obsah: The Pit - tři další levely pro Challenge mód. Tentokrát budete kromě nepřátel bojovat i s gravitací, která díky zničitelnému podlaží dokáže pěkně pozlobit.



Koupit na Steamu za 8 Euro (208 Kč)
(akce platí do pondělí 29.6.09)

Komentáře

  1. tak to asi koupím :) demo je sice krátké ale docela zajímavé. doufám že ve full verzi jsou titulky (demo je neobsahuje).

    OdpovědětVymazat
  2. Plná verze obsahuje anglické titulky, které je možné libovolně zapnout/vypnout.

    OdpovědětVymazat
  3. Zakoupeno, dneska se do toho pustím, jsem rád, že se dají zapnout ty titulky, v demu jsem jim moc nerozumněl :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm nevypadá špatně, budu o tom přemýšlet

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku