Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE 2 / Steam klíče za mega-ceny! G2Play



Internetový obchod G2Play po dlouhé době aktualizoval svou nabídku. Mezi nové kousky patří:

Unreal Tournament 3 (317.22 Kč) STEAM key
!!!do 22.března na STEAMU Unreal Tournament III Black ( Titan pack ) za přibližně 320Kč !!!
Burnout Paradise (498.49 Kč) EA Download Manager
Mirrors Edge (521.15 Kč ) EA Download Manager
Spore (513.60 Kč ) EA Download Manager
Dead Space (490.18 Kč) EA Download Manager
FIFA Manager 09 (483.38 Kč ) EA Download Manager
Lord of The Rings: Conquest (475.83 Kč ) EA Download Manager

(ceny se podle mého sledování časem trochu mění, v řádu desítek korun-proč, podle čeho? Nevím:-)

UPDATE 18.3.2009
Source Multiplayer pack (445.62 Kč) STEAM key
- obsahuje Counter-Strike Source, Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch, Half Life 2 Lost Coast
Mercenaries 2 (543.81 Kč) EA Download Manager


!!! Všechny ceny jsou brány z české verze stránky. Po překliknutí na verzi anglickou (vlaječky vlevo dole na stránce) se dozvíme zajímavé informace. Hry od EA (rozumněj EA Download Manager) se rychle vyprodávají, aktuálně nejsou k dispozici Burning Paradise, Mirrors Edge, Dead Space a Spore. Na doplnění zásob se prý pracuje. Co je však důležitější, ceny her v eurech, na anglické mutaci stránky jsou při aktuálním kurzu kuruny ještě sníží, a to někdy až kolem sta korun (př. Left 4 Dead - 14.25 EUR - kurz 27 Kč za euro = 385 Kč, cena na české mutaci stránky 468.28 Kč ) Teď jen zjistit, jestli při placení zůstane cena v eurech, nebo se bude počítat ta "hezká česká".
Zkouška: Svůj účet na G2Play jsem zakládal v české verzi stránky. Na přihlášení na anglickou verzi to, zdá se, nemá vliv. V košíku je cena stále v eurech a to i po určení místa doručení dále už jsem nepokračoval :-) !!!




Jak jste si jistě všimli, většina her není spojena se STEAMem, ale s EA Download Managerem. Nicméně aktivace probíhá obdobně - stáhnete EA Download Managera, přihlásíte se ke svému stávajícímu účtu (nebo si vytvoříte nový), vložíte obdržený klíč.




Vlastní zkušenosti jsou zatím ucházející (zakoupil jsem klíč k Left 4 Dead - aktivace proběhla v pořádku X téměř neexistující podpora ze strany prodejce - ICQ neaktivní, odpověď na mailový dotaz nejdříve do týdne formou holé věty).

Na internetu se v diskuzích (steamunpowered.eu - stránka věnující se problematice cen her na STEAMu a kurzu €=$ - dočasně uzavřena, kvůli vyjádření Evropské komise k tomuto problému) vyjadřovali lidé, kteří taktéž neměli problém s obdržením klíče a následné aktivaci, avšak kolem firmy se vznáší podivný stín (majitel má být údajný finanční podvodník, nejasnosti ohledně formy prodeje STEAM klíčů - jsou naskenované z klasických krabicových verzí a dále prodávány - to může být v rozporu s obchodními podmínkami Valve).

Takže v tomto případě platí: "koupě pouze na vlastní nebezpečí".

Více o G2Play v předchozím článku.

Komentáře

  1. Pozor na ně ja jsem u nich přišel o peníze a hru taky nemám poslali mě klíč co už byl jednou regnutej na steamu a už se mnou nekomunikují tady je korespondence s Valve http://www.2i.cz/5bf62f05d6

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku