Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

STEAM / Víkendová akce: Nejlepší online akce roku 2006 Red Orchestra: Ostfront 41-45 za 5 euro

Když jsem tuhle nabídku spatřil již včera (čtvrtek), neváhal jsem ani vteřinu a okamžitě 'Rudý Orchestr' zakoupil. Mám totiž rád tak akorát realistické 3D akce. Nedávno jsem také koupil Day of Defeat: Source s domněním, že to bude něco podobného. Šeredně jsem se spletl. DoD:S je podobně jako CS: Source (fanoušci prominou) arkádou jako řemen a o nějakém realismu nemůže být ani řeč. Je to skoro to samé, jako kdyby udělali Q3A v hávu II. světové války. Ne, to opravdu není můj šálek kávy. Ale zpátky k Red Orchestra.


Tahle nenápadná 3D akce nabízí vyváženou porci realistického chování zbraní, zranění vaší postavy a pohybu. K tomu přidává parádní zaměřování přes mušku nebo střelbu "od boku" (bez zaměřovacího křížku samozřejmě). Navíc je možné soupěři (a vám) vystřelit zbraň z ruky, nebo dokonce ustřelit ruku, takže zbraň nemůžete držet. Na rozdíl od America's Army (má oblíbená mulťáková 3D akce) ale chybí krvácení a medika by jste také hledali marně. Přičtěte si k tomu možnost hrát až v 50+ lidech, výběr ze 30-ti zbraní, 16 vozidel včetně tanků, skvělé 3D ozvučení (možná vůbec nejlepší, co znám), osmisměrný animační model postav či zaměření II. světové války na ruskou frontu a máte jasno. Ne nadarmo získala několik ocenění Game of the Year 2006.





Navíc je Red Orchestra: Ostfront 41-45 čerstvě doplněna o 44 achievementů a parádní mapu Fallen Heroes. K tomu ještě dostanete mod Mare Nostrum s další sadou nových map. Celá hra šlape na Unreal Enginu 2.5, takže nevypadá úplně zle a navíc poběží plynule prakticky na každém stroji včetně notebooků. Pro příznivce semi-realistických stříleček z prostředí II. světové je to 'must-have' titul. Konec keců, už musim běžet, kamarádi z fronty mě potřebují.
" B наступление друзья !"

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku