Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE / Scout update pro TF2 je tady!

Who's the tough guy now? Huh, tough guy?
Je to tady. V pořadí již čtvrtý update pro fenomenální multiplayerovou akci je tady. Po Heavym , Pyrovi a Medicovi se dočkal také mrštný lišák Scout. Pojďme se podívat, co mu vývojáři z Valve dali do vínku.
  1. The Sandman
    Nejedná se o nic jiného než basebollovou pálku a míček. Už jste někdy zkusili lovit protivníky pěkně na dálku touhle pálkou? Mazejte trénovat, páč tohle vás bude bavit. Čím déle míček poletí, tím déle bude soupěř omráčen. Má to ovšem také jednu nevýhodu - při nesení této zbraně nemůžete dělat oblíbené double-jumpy.


  2. Mapy arena_watchtower a cp_junction
    arena_watchtower je typická mapa do arénového módu hry. Hlavním úkolem je kontrola budovy v centru mapy. Ideální pro Snipery a Scouty.


    cp_junction je ve stylu Grave-Pit a je opakem Watchtower mapy. Je plná úzkých chodeb a její styl se hodí především pro přepadovky s využitím Demomana.


  3. Energy drink + achievementy
    Termonukleární energetický nápoj 'Bonk' vám dodám superschopnosti nadčlověka. Jedná se o dočasné zvýšení reflexů a především rychlosti. Když si dáte tuhle 'atomovou šlehu', nic a nikdo vás na dobrých pár vteřin ani neškrtne.


    Co se achievementů týče, dostal jich Scoutík celkem 35. Mezi některé patří třeba 'Naběhej 25 kilometrů nebo odpal protivníka na 25 m. Jejich ikonky si můžete stáhnout.

  4. Mapy cp_egypt a cp_fastlane update
    cp_egypt je graficky zcela unikátní mapa po vzoru pyramid a dalších staveb z ohromných kvádrů. Tahle mapa se hodí pro Scouty, Vojáky a Demomany, protože nábízí nespočet vertikálně posazených míst, kde je možné nepřítele pěkně z vrchu odstřelovat. Zároveň je vhodná pro Inženýry a jejich 'sentry-guny'.


    cp_fastlane je updatem předchozí stejnojmenné mapy, která upravuje spawn pointy, modifikuje geometrii a styl mapy tak, aby vyřešili řadu exploitů. Nic víc, nic míň.

  5. The Force-A-Nature brokovnice
    Už máte po krk toho, když se svojí brokovníci krosnete nepřítele a on jen potupně padne k zemi jako postřelená kachna? Tak teď je tomu konec. S novou dvouhlavňovou brokárnou pošlete ty parchanty zpátky, odkud přišli. Ano, konečně je tady tzv. 'kopancí brokovnice'. Ale dávejte bacha, aby taky neodhodila vás!


  6. V jakém pořadí je dostanete?
    Po splnění 10 achievementů dostanete The Force-A-Nature brokovnici. Patnáctku achivementů budete muset zdolat pro basebolku s míčkem The Sandman a termonukleární nápoj 'Bonk' získáte za rovných 20 achievementů. No není to skvělé?
Na závěr ještě jedna skvělá zpráva - k oslavě vydání Scout updatu připravilo Valve slevu pro Team Fortress 2 a to rovných 50%! Takže jestli TF2 ještě nemáte, nebo někdo z vašich kámošů, tak mu ho doporučte právě teď. Za 9,99 Euro totiž získáte hru, která patří k tomu nejlepšímu, co se za poslední roky na poli mulťáků urodilo. Akce trvá jen do pátku 27.února 09!

Kompletní výčet změn najdete ZDE.

Komentáře

  1. na poly :DDDDDDD No dobře, nebudem se až tak moc smát :)

    OdpovědětVymazat
  2. SKACE: Kdyby si raději napsal nějakej kloudnej komentář či vlastní postřehy z hraní. Šťourat se v šotcích, hledat kde by co člověk mohl zkritizovat, to jo. Ale co má člověk s tebou dělat, aspoň že si nenapsal jen ty smajlíky a já to mohl opravit, thx. ;-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku