Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VIDEO / Dead Before Dawn - komentovaná kampaň pro L4D

Left 4 Dead se řadí mezi nejprodávanější hry na Steamu, fanoušci netrpělivě očekávají DLC s novými mapami a amatérští vývojáři zase volají po novém SDK. Zatím se musí tito nadšenci spokojit s SDKčkem z HL2. Každopádně se máme na co těšit. Nejočekávanější kampaní pro L4D je bezesporu Dead Before Dawn podle slavného hororu G.A.Romera - Úsvit mrtvých (1978). Objevilo se nové video z této kampaně, kterou vytváří německý nadšenec říkající si Darth Brush. V minulém videu jsme mohli vidět průlet mapou až ke klasickému Crossroads Mall čili nákupnímu středisku, kde to všechno skončí. V tomto videu už nahlédneme přímo do komentované akce. Angličtina tohoto týpka sice není kdovíjaká, ale většině porozumíte. Ještě bych připomněl, že stejnou předlohu si vybral i Jacob Wawer, jehož video najdete zde. Schválně, které zpracování se vám líbí více?


Nemůžu se dočkat, až se nový obsah pro Left 4 Dead objeví na scéně. Nedávno mě Valve trochu naštvalo tím, že vydalo update, který všichni předem považovali za DLC. Kromě několika chybek a pár novinek ovšem update nepřinesl žádný nový obsah. Druhý den po updatu se zase objevily osobní statistiky, které ale zmizely dříve, než jsme si je stačili pořádně prostudovat. Doufám, že se to již nebude opakovat a že další update bude opravdu tím, co si všichni fanoušci přejí - DLC.

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku