Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE / Team Fortress 2 čeká další várka vylepšení

Team Fortress 2 není ledajakou multiplayerovou 3D akcí. Má cool kreslenou grafiku, cool postavy a cool hratelnost. Díky neustálé péči vývojářů z Valve má i cool updaty, které hratelnost postupně dotahují k dokonalosti. Poslední zprávy hovoří o tom, že bychom se v blízké době měli dočkat dalšího updatu, který přinese některá vylepšení. Možná, že update je naplánován na stejnou dobu, jako update pro Left 4 Dead. Ale to je jen taková moje malá spekulace. Takže co nás čeká a nemine?



  • Teleportační zařízení budou upgradovatelná až do levelu 3. "Cooldown" efekt se sníží.
  • Dispensery budou také upgradovatelné na level 3. Budou léčit rychleji a stejně tak rychleji doplňovat železo.
  • Spyeové (jak to mám psát?-) budou mít možnost svůj maskovací "cloak" efekt obnovit sbíráním munice ze země.

  • Další menší, pro hratelnost prakticky nepodstatné změny, se týkají přidání částicového systému a upravení obrazovky HUD, kde se nyní budou objevovat údaje o kritických zásazích, hráčích, kteří jsou "přeléčeni" a rozšiřující informace pro Medika o potřebách raněných.
Objevily se i další střípky o vylepšení jedné z postav, které bude součástí již třteího, tzv. "class updatu". Po Pyrovi a Heavym přijde na řadu Spy. Vývojáři se budou snažit vylepšit jeho schopnosti a zbraně tak, aby byl více použitelný v mapách jako Dustbowl a Goldrush. Připomínky a nápady budu uvítány na TF2 fóru. Dalších vylepšení by se měla dočkat také grafika, respektive některé efekty, které využívá Left 4 Dead. Nemá se jednat o totální předělání, spíše o drobnosti a nové featury z pokročilejší verze enginu. Jako příklad můžeme zmínit třeba zlepšenou výkonnostní optimalizaci pro vícejadrové procesory. Jak dobře víme, skvělý Steam se o tento update postará jako vždy automaticky, takže nezbývá než si počkat těch pár dní.
zdroj: TF2 blog

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku