Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

VIDEO / Left 4 Dead - Dead before Dawn by Jacob Wawer

Left 4 Dead se za krátkou dobu své existence stalo velice populární. Díky použitému Source enginu od Valve a jejich Source SDK je možné vytvořit další přídavné levely. Další fanoušek hororových filmů ukazuje, co všechno je možné vytvořit a stejně jako Darth Brush se pouští do předělávky obchodního centra Crossroads Mall z filmu Dawn of the Dead. Tentokrát však narazíme i na zombie!


Komentáře

  1. Totálně to posrali stylem hledání serverů... Ne, nemohli nechat defaultní, jak ho známe z TF2, CSka a podobně... Místo toho hodně špatně fungující blbost...

    OdpovědětVymazat
  2. SKACE: Hledání serverů není nejlepší, ale podle vyjádření Valve je to tak úmyslně, protože L4D není klasickým mulťákem ve stylu Counter-Strike nebo TF2. Chtějí tím zabránit, aby si hráči vyhledávali ty nejlepší servery s nejlepším pingem a nejlepšíma hráčema. Tímhle automatickým vyhledáváním se daleko více rozšiřuje a páruje herní komunita. Říkají tomu "matchmaking" systém, kdy se vyhledává server na základě tvých zkušeností. Doporučuji se zapojit do oficiální grupy L4D na Steamu a pak se ti ty nejlepší servery (oficiální) budou zobrazovat rovnou v hlavním menu.

    OdpovědětVymazat
  3. No fakt super když tě to ve 2/3 případů hodí na asijskej server, kde jsou lagy jak... Hádej jak se teď hraje? Každý na steamu je "BEZDŮVODNĚ" v 10-20 groupách aby si vůbec na nějakým serveru zahrál.

    Záměr byl docela dobrej, ale lidi si na to stěžujou. Bral bych to, kdyby alternativa byla normální hledání servrů, ale když přes konzoli vyhodíš okno s klasickým hledáním serverů a žádnej to naschvál nenajde...

    BTW, ty si myslíš, že když násilně oddělíš hráče po skončení hraní, tak posiluješ komunitu? Komuita se drží na konkrétních servrech. Vždy je lepší mít nějaký "domovský"...

    OdpovědětVymazat
  4. SKACE: S kámošema si můžeš zahrát vždycky - friend list to jistí. Jinak s tim lagem už to není tak hrozný. Za posledních několik her jsem se s ním nesetkal.

    Komunitu tvoří hráči a ne servery. Domovský server je ti k ničemu, když tam nebudeš mít hráče. Navíc ko-op hrajou jen 4 hráči, Versus je o osmi. Jde o to, aby se nehrálo jen na některých serverech, ale aby se hráči rovnoměrně rozšířili. Automatické vyhledání volné hry (pozice) je jednodušší. Prostě 2x klikneš a hraješ. Má to své mouchy, ale updaty to vylepšují. Mě zase u jiných her vadí to věčný hledání, kdy se prodíráš plnýma serverama a hledáš ideální místo. Mně tedy ten vyhledávací systém tolik nevadí, ale chápu, že někomu jo.

    OdpovědětVymazat
  5. Jasně domovskej servr je ti k ničemu u takhle malýho počtu hráčů, ale jestli se tenhle systém rozšíří do víc her "od" Valve, tak to bude zlý. Spíš mě sere, že tu není alternativa klasickým hledáním...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku