Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

MEGA / Warmonger - 3D akce na Unreal Enginu 3 zdarma ke stažení

Před nějakou dobou jsme se mohli setkat s "revoluční" multiplayerovou akcí Cell Factor, která nabízela zajímavé hrátky s fyzikou, okolními předměty a speciálními schopnostmi postav. Bohužel, jak to tak bývá, všechno co vypadá úžasně a je zdarma, má nějaké to "ale". V tomto případě pěkné grafické zpracování a hrátky s fyzikou byly vykoupeny nekřesťanskými nároky na hardware a hlavně pro plné vychutnání všech vlastností hry by jste měli vlastnit AGEIA Physx akcelerátor. Ne ale každý má dost peněz na high-end grafiku a už vůbec ne na nový trend (který se ale zatím naštěstí neujal) akcelerátor fyziky. Jinými slovy, hra, která měla změnit žánr akčních her a představit nový způsob ve zpracování fyziky, se stala pouhým reklamním produktem bez většího úspěchu.

Nyní, firma NetDevil, která stojí za propadákem Auto Assault vydává další hru na podporu PhysX akcelerátorů - válečnou sci-fi FPS Warmonger. Podle screenshotů hra vypadá poněkud zastarale a kostrbaté využití technologie skvělé technologie Unreal Engine 3 mi připadá jako výsměch všem hráčům. Textury jsou rozplizlé, postavy bez detailů a prostředí je hodně chudinké. Ve srovnání s Cell Factor bych řekl, že hra zaspala svou dobu o pár let. Navíc, velikost souboru kolem 450 MB je na dnešní dobu velice neobvyklá a také svědčí o kvalitě obsahu. Ale co, nejlepší je se přesvědčit na vlastní oči. Tak pěkně stahujte.

Systémové požadavky: CPU: Intel Core 2 Duo Processor E6400 (2MB L2 Cache,2.13GHz,1066), 2GB RAM, Nvidia 7900 graf. kartu nebo lepší, doporučená karta PhysX 100 Series Processor se softwarem verze 7.11.13 nebo lepším, 1.8GB na HDD

Download Warmonger (450 MB)
Chip.de
Egames.de
Gamershell.com
Warmongergame.com

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku