Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

Team Fortress 2 / Bez klobouku bos


Léto je v plném proudu a jak se zdá, koloběh updatů pro Team Fortress 2 se znovu roztáčí.
Na blogu TF2 se včera večer objevily prní informace o nadcházejícím CLASSLESS UPDATU a jak už sám název napovídá, mělo by jít o první update, který nebude nějakým způsobem upgradovat určitou herní třídu.

Update ve svůj první den přináší tři z celkem osmnácti pokrývek hlavy. Pokochat pohledem se můžete na Soldierovo vikingskou helmu; buřinku pana Tau, kterou zdědil Spy a na bezpečnostní helmu každého amerického hasiče, kterou nosí muž (či žena) v práci s ohněm nejpovolanější, Pyro.


Pokrývky hlavy jsou jedním z nových prvků, které byly oznámeny po posledním Sniper vs. Spy updatu a o kterých se můžete dozvědět detailnější informace zde na blogu.

K dispozici bude také nová mapa Offblast pro Arena mód hry. Klikatící se cesty vedoucí na vrchol hory ukrývající raketové silo jsou velmi nebezpečné a každý špatně provedený pohyb nebo blízký výbuch rakety vás může poslat dolů ze srázu, což bude mít za následek konec vaší učasti v boji.

Dejte si však pozor!!! Ve Valve často provádějí různé psí kusy a často se stává, že z původně oznámené novinky se vyklube ještě nějěká další (příklad - Sniper update se změnil na Spy update).
Na fórech se množí různé spekulace a často se zmiňuje postava Soldiera, který na svůj update ještě čeká (na blogu jsme se tomuto tématu také věnovali).

Spekulace dosahují obrovských rozměrů, jsou také podpořeny skrytými odkazy na TF2 blogu vedoucí na různé části dokumentů (výstřižky z novin, dobový komiks). Podle některých fanoušků má tento odkaz cosi společného s možností brát (krást) klobouky nepříteli, tento odkaz poukazuje na obchodování s předměty (které už bylo oznámeno) a konečně zde by se měl objevit náznak možného obchodování se sekundárními zbraněmi pro všechny možné třídy a také pravděpodobný Soldier update. Při letmém pročítání fóra jsem narazil dokonce na informaci, že tento update by se měl změnit na Soldier vs. Engineer update.

Musím zmínit, že skryté stránky prý není možné vždy zobrazit (asi proto, že mají být tajné:-).


Já se rád nechám překvapit a myslím si, že od Valve můžeme čekat úplně všechno.

Pokud má někdo zajímavé teorie ohledně právě probíhajícího updatu, může se o ně podělit v komentářích pod článkem.

Na závěr ještě jedna spekulace. Co dělá Barack Obama ve volných chvílích?

Komentáře

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku