Vybraný příspěvek

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

Obrázek
Battlefield 2042 vyšel na PC teprve 12.11.2021 a zatímco v profesionálních recenzích celkem boduje, tak od hráčů fanoušků se ozývá rozpačité bučení. Od některých hardcore fandů dokonce zaznívá velmi tvrdá kritika. Však se podívejte na stránku Metacritic , kde od veřejnosti hra dostává pořádně zabrat. Průměrné hodnocení 2.5 / 10 ke dni 17.11.2021 vypadá ve srovnání s průměrem od profesionálních novinářů (76%) jako nepovedený vtip. Pravda je však taková, že Battlefield 2042 má na PC k dokončené a plně optimalizované hře hodně daleko. AngryJoeShow to krásně vystihl v tomto jeho typicky bouřlivém videu a je potřeba mu dát za pravdu.

UPDATE 2: Chcete nakoupit na Valve Store? Nyní máte možnost



Jelikož ohlasy na článek o zaslání triček zdarma od Gabe Newella byly nemalé, rozhodli jsme se ve spolupráci s několika lidmi z half-life2.sk uspořádat hromadný nákup na Valve Store. Pro neznalé v krátkosti, jedná se o e-shop firmy Valve, kde prodávají různé reklamní, upomínkové předměty, plakáty, přírůčky, plyšáci a oblečení s tématem her od Valve. To se týká především Left 4 Dead, Half-Life 2, Team Fortress 2, Portal či Counter-Strike: Source. Jedná se o exkluzivní a originální věci, které v drtivé většině případů jinde neseženete.


Podařilo se nám vyjednat zaslání balíku přímo do ČR. Cena poštovného je v rozmezí 50-100$. Z toho důvodu by byl ideální počet zájemců kolem deseti. V současné době je nás 5. Čím více lidí, tím lépe. Na druhou stranu nehodláme objednávat zboží třeba pro 30 lidí, protože taková objednávka by ani nemusela u Valve s podezřením na další přeprodej projít. Proto trváme na počtu přibližně deseti lidí. Platí tedy známé pořekadlo: Kdo dřív přijde, ten dřív mele. V případě zájmu mě kontaktujte na vodny@seznam.cz (nebo pod článek) a uveďte zboží a link na něj, které by jste chtěli. Nezapomeňte také uvést velikost triček. V poznámce u produktu se často dočtete, že různé velikosti (typicky L) jsou již vyprodané. Tak si pospěště, ať tam na nás něco zbude! (až budou "volné sloty" naplněny, postnu update).

UPDATE
Objednávky ukončeny. Děkuji za spolupráci a někdy příště určitě podobnou hromadnou akci uděláme. Díky Romanu Antesovi, který vše zařídil a zorganizoval.

UPDATE 2 (25.6.09)
Kvůli nedorozumění s Valve nám pár dní trvalo, než jsme provedli platbu. Nyní je vše objednáno a zaplaceno. Čekáme na balík a na výslednou cenu cla+daně. Kvůli různému obsahu balíku (textil, keramika) není jasné, jaká varianta cla bude na tento balík uplatněna. Už se ale všichni nemůžeme dočkat, až dostaneme exkluzivní věcičky, které je možné získat pouze z Valve Store. Troufám si říci, že jsme vůbec první v ČR, kdo takto rozsáhlou objednávku pro asi 8 lidí udělal. Pokud vše dopadne podle plánů, hodláme s Valve dále spolupracovat a v budoucnu učiníme další objednávky. Až přijde balík, napíšu víc.

Komentáře

  1. koukam ze i po vstupu do eu s nami kdejaky us shop jedna jak s podvodniky a neverohodnou zemi a je treba delat takove obstrukce

    OdpovědětVymazat
  2. Jenže Valve se omlouvalo, ale mělo prý z Čech spoustu objednaných a nevyzvednutých zásilek. Tak proto asi.

    OdpovědětVymazat
  3. takze trpi vsichni kvuli par blbum

    OdpovědětVymazat
  4. Bohužel tak to prostě je. Pokud opravdu měli špatné zkušenosti s Čechy, tak je to samozřejmě pochopitelné. Myslím, že do Rakouska či Německa posílají normálně, takže jestli tam někdo má známé, má po problémech.

    OdpovědětVymazat
  5. uzasne koukam ze valve si rado pod sebou podrezava vetev zadna ceska republika a tu mate hry za 30% navic aby vam nebylo lito

    jen by me zajimalo proc treba nejde nakoupit skrz steam ucet tam vidi ze karta je ok si projedou historii plateb a maji to v klidu

    aspon usetrim jejich minus ale je to pekne hnusne

    OdpovědětVymazat
  6. omůouvam se za dalsi komentar ale se divim ze je jeste nenapadla EU pobocka jejich obchodu samozrejmne predrazene oproti usa

    OdpovědětVymazat
  7. Nakonec ještě bude kvůli mému hrníčku vyšší clo :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho mám taky :-D. Ale snad ne. A stejně každý zaplatí clo+daň na základě své objednávky. Takže když někdo má věci za 2500 Kč (třeba já) tak z této částky zaplatím odpovídající samozřejmě tolik, kolik bude clo. Není to tak, že se to rozdělí fifty fifty. To by člověk, který si objednal tričko zaplatil víc na clu+dani než za zboží :-D. Fifty fifty se jede pouze poštovné.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja bych se spis priste snazil nejak vyjednat, jestli by takhle velkou objednavku neposlali primo do CR...

    OdpovědětVymazat
  10. Taky je to vyjednané. Posílají to přímo do ČR :-) Ale tím se poštovné nemění. Je to v rozmezí 50-100$.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

HARDWARE / Jak mě převezla baterie CR 2032 na základní desce

Rozbitý BATTLEFIELD 2042 - pořádný Angry Rant a zasloužená kritika PC verze

PRVNÍ DOJMY / Battalion 1944 (Early Access) - Návrat ke kořenům FPS v moderním kabátku